Egyéb kategória

Víz alá kell merülnötök, ha igazán csodálatos kiállításra vágytok

Hihetetlen látvány tárul a búvárkodó turisták szeme elé, ha ellátogatnak valamelyik víz alatti múzeumba, amelyet Jason deCaires Taylor tervezett. A brit szobrász az élethű figurákat az örökkévalóságnak és a koralloknak állította az óceánban.
vous - 2016.02.19.
Víz alá kell merülnötök, ha igazán csodálatos kiállításra vágytok

A képzőművészet egy meglehetősen egyedi változatára specializálódott Jason deCaires Taylor. A 42 éves brit szobrász és búvároktató ugyanis víz alatti szoborparkokat tervez és valósít meg világszerte.

Egy kis ízelítőt mutatunk is nektek, a többi fotót és a cikk folytatását pedig ITT találjátok!

Forrás:
underwatersculpture.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.