Egyéb kategória

Egy szép frizurával és vagány ruhával előhoztuk Zsófi nőies énjét! – Akcióban a NORIE Team

Szép, fiatal és elbűvölően kedves – ő Zsófi, a lány, akinek köszönhetően mindent megtudtunk a kisbabákról és a születés csodájáról!

vous - 2016.02.18.
Egy szép frizurával és vagány ruhával előhoztuk Zsófi nőies énjét! – Akcióban a NORIE Team

Dóri, a stylistunk a világ egyik legcsinosabb kismamája címet kapta meg tőlem. Márciusban ad életet első gyermekének, szóval már az egész VOUS-csapat nagy lázban ég! Különösen igaz volt ez akkor, amikor Zsófi ellátogatott hozzánk egy átalakításra. Hogy miért?

Mert szülésznőként dolgozik, így a két fiatal lány nagyon egymásra talált: Dóri stílustippeket adott Zsófinak, és közben szülőszobai kérdéseire is megkapta a válaszokat. Édesek voltak így ketten, tényleg. 🙂

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor

Jól is jöttek azok a stílusleckék egyébként, mert Zsófi azt írta jelentkezési levelében, hogy a divat világában nem mozog otthonosan (még), bár szereti a szép ruhákat.

A divathoz nem annyira értek, de szeretek szép ruhákba bújni. Azonban a munkám miatt nincs lehetőségem a csinos megjelenésre a hétköznapokban. Emiatt is szerettem volna jelentkezni, hogy legyen egy nap, amikor a ti segítségetekkel előhozzuk a bennem rejlő nőies oldalamat!

– meséli Zsófi. Nos, elnézve a képeket, ez sikerült is! Természetéből fakadóan elbűvölő kívül és belül is, de erre egy kicsit rá is erősítettünk a megjelenésével. Szép frizura, smink és egy vagány ruha: ennyi kellett csak a nőies Zsófihoz!

Köszönjük, Zsófi, ezt a csodás napot, az egész csapatot teljesen feltöltötted!

Forrás:
Molnár Gábor

 

Forrás:
Molnár Gábor

Forrás:
Molnár Gábor
Ajánlott cikkek