Egyéb kategória

Toby, a hipszter kutya a legcsodálatosabb lény az interneten

Hipszterek jönnek-mennek, és talán mára már teljesen megszoktuk őket, sőt, egyes kiegészítőiket szívesen viseljük mi is. Ilyen például a szemüveg. Ha hiszitek, ha nem, egy kutyus viszont annyira átérzi a hipszter életstílust, hogy saját Instagram-oldala is van.
vous - 2016.02.17.
Toby, a hipszter kutya a legcsodálatosabb lény az interneten

Toby, a westie hipszter kutyus az internet új sztárja. Menőbb, mint ahogy Taylor Swift visszavágott Kanye Westnek az 58. Grammy-díj-átadón. Szóval Toby kutyus Insta-oldalát muszáj követnetek, és szállítani az igét, hogy ő a legtrendibb kutyus a világon!

People say nothing is impossible, but I do nothing every day.

Toby LittleDude™ (Tobes) (@toby_littledude) által közzétett fénykép,

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: