Egyéb kategória

Bakancslista szakítás utánra – erőt ad és segít az újrakezdésben

Mindannyian átéltünk már fájdalmas szakítást, amelynek gondolatába a szívünk még mindig belesajog. Mindannyian átéltük a gyászt, a kezdeti szomorkás napokat, a bezárkózást és az önostorozást. Aztán az első napot, amikor ismét felfedezünk valami szépet a világban, majd a napot, amikor nagy levegőt veszünk, és újrakezdünk. Ledobva a múlt sérelmeit úgy érezzük, készen állunk, hogy önmagunkat ezer apró darabból újra felépítsük és erősebbé tegyük.

vous - 2016.02.14.
Bakancslista szakítás utánra – erőt ad és segít az újrakezdésben

Ennek az időszaknak ez a lényege.

Nem szeretem azt a szót használni, hogy egyedülálló vagy egyedüllét. Hiszen pont ez az a periódus, amikor a legtöbb időt töltjük a barátainkkal, a családunkkal, és a legtöbbet tanulunk saját magunkról.

Annak, aki ilyen állapotban van, azt javaslom, tekintsen erre úgy, mint egy lehetőségre. Hogy a csalódásból erőt merítve újrafogalmazza a vágyait, hogy új kihívások elé nézzen, elmélyüljön egy új hobbiban és szenvedélyben.

Higgyétek el, a következő párkapcsolatotokba is sokkal öntudatosabban, magabiztosabban léptek majd. A magabiztos nők, akik tisztában vannak a céljaikkal, önmagukkal, lenyűgözik a férfiakat.

Törekedjetek arra, hogy inspirálóvá váljatok mások számára!

Összeállítottam nektek egy bakancslistát, tele apró, vidám dolgokkal. A rajzokon ezeket látjátok, de mesélek is egy kicsit.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A barátnőimmel több rituálénk is volt, amelyek nagyon sokat segítettek. Például egy befőttesüvegre ráírtuk: hála-bödön.

Apró cetlikre felírva ide gyűjtöttük azokat a dolgokat, amikért aznap hálát éreztünk. Amik boldoggá tettek minket. Ez segített felismeni azt, hogy rengeteg fantasztikus ember vesz körül minket, akikkel emlékezetes élményeket élhetünk át közösen.

És emlékeztetett arra, hogy minden napnak megvannak a maga varázslatos pillanatai.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Egyik születésnapomra pedig egy füzetet kaptam, amibe közösen felírtuk a vágyainkat és a terveinket. Egy későbbi nyáron minden, amit írtunk, valósággá vált, így a füzetnek varázserőt tulajdonítottunk.

Pedig csak az történt, hogy azáltal, hogy konkrétan megfogalmaztuk a vágyainkat, élővé tettük őket, reális célokká, amelyekért megéri küzdeni.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A mai napig írunk a füzetbe, és kincsként őrizzük.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Azt javaslom, állítsátok össze ti is a saját bakancslistátokat! Fogalmazzátok meg a céljaitokat, és törekedjetek arra, hogy egyre jobbá és értékesebbé váljatok.

Forrás:
Cséfalvay Fanny

Vegyétek könnyen és vidáman az életet!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.