Lélek

A film, amit nézzetek meg a pasitokkal Valentin-napon!

Ha nem szeretnétek egy újabb sablonos Valentin-napot, idén kedveskedjetek ti a pasitoknak egy szuper programmal.
vous - 2016.02.11.
A film, amit nézzetek meg a pasitokkal Valentin-napon!

Már írtam nektek arról, hogy annyira nem érzem a Valentin-napot, de meglepetést szívesen okozok a pasimnak, főleg, ha tudom, hogy tutira örülne neki. A szokásos Valentin-napi program helyett moziba viszem, de nem is akármilyen moziba: vasárnap este megnézzük a sokak által annyira várt Deadpoolt. Tudjátok, ez a legújabb képregényes film, és szerintem nincs pasi, aki ne lenne vevő egy ilyen mozira. Na jó, bevallom én is imádom a képregény-adaptációkat, így egy kicsit önző leszek, de a boldogságon ez nem változtat.

Lányok, higgyétek el, nektek is fog tetszeni, hiszen a főszereplő Ryan Reynolds. Tudjátok, ahogy a Super Bowlon sem önzőztünk, érdemes Valentin-napon is a szokásos romantika helyett kicsit vagányabb programot szervezni, hadd örüljön a szívszerelmünk is.

Bár nagyon nehéz volt jegyet szerezni a filmre, érdemes megpróbálkozni vele, mert higgyétek el, a siker garantált.

Ha van még ötletetek egy kicsit pasisabb Valentin-napra, írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.