Lélek

A film, amit nézzetek meg a pasitokkal Valentin-napon!

Ha nem szeretnétek egy újabb sablonos Valentin-napot, idén kedveskedjetek ti a pasitoknak egy szuper programmal.
vous - 2016.02.11.
A film, amit nézzetek meg a pasitokkal Valentin-napon!

Már írtam nektek arról, hogy annyira nem érzem a Valentin-napot, de meglepetést szívesen okozok a pasimnak, főleg, ha tudom, hogy tutira örülne neki. A szokásos Valentin-napi program helyett moziba viszem, de nem is akármilyen moziba: vasárnap este megnézzük a sokak által annyira várt Deadpoolt. Tudjátok, ez a legújabb képregényes film, és szerintem nincs pasi, aki ne lenne vevő egy ilyen mozira. Na jó, bevallom én is imádom a képregény-adaptációkat, így egy kicsit önző leszek, de a boldogságon ez nem változtat.

Lányok, higgyétek el, nektek is fog tetszeni, hiszen a főszereplő Ryan Reynolds. Tudjátok, ahogy a Super Bowlon sem önzőztünk, érdemes Valentin-napon is a szokásos romantika helyett kicsit vagányabb programot szervezni, hadd örüljön a szívszerelmünk is.

Bár nagyon nehéz volt jegyet szerezni a filmre, érdemes megpróbálkozni vele, mert higgyétek el, a siker garantált.

Ha van még ötletetek egy kicsit pasisabb Valentin-napra, írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.