Egyéb kategória

17 alkalom, amikor Lady Gaga úgy nézett ki, mint egy Pokémon

Az évek során már rengeteg szó esett Lady Gaga fantasztikus ruhakölteményeiről. Többször is nyilvánosan hangoztatta, mennyire hálás a mögötte álló kreatív csapatnak. Az idei Super Bowlon azonban megerősítette bennünk a gyanút – Gaga egy olyan forrásból szerez inspirációt, amire egyikünk sem gondolna. Ez pedig nem más, mint a Pokémon!
vous - 2016.02.11.
17 alkalom, amikor Lady Gaga úgy nézett ki, mint egy Pokémon

Lady Gaga a japán meseklasszikus, a Pokémon karaktereire szeretne hasonlítani. Legalábbis egyre inkább így tűnik. És nem is tudjuk ezért hibáztatni. Az énekesnő extrém ízlésvilágához nagyon is közel állnak ezek a furcsa, kitalált lények. Vajon a szőke híresség stylistcsapata tényleg az összes nagy koncertje és vörös szőnyeges megjelenése előtt megnéz egy-egy Pokémon részt, hogy ihletet merítsen belőle? Sose tudjuk meg. Mindenesetre mi egyáltalán nem lepődnénk meg, ha valóban így lenne.

Össze is gyűjtöttünk nektek néhány olyan ruhát, amikben Gaga egy az egyben úgy festett, mint valamelyik szörnyecske.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.