Egyéb kategória

Megvan, mit kap biztosan Leonardo DiCaprio az Oscar-gálán

A szerkesztőségben már nagyon várjuk az idei Oscar-díj-átadó gálát, sőt, már rágjuk a körmünket Leonardo DiCaprióért, és együtt drukkolunk a Saul fiának. Mivel már teljesen lázban vagyunk, most azt hoztuk el nektek, hogy mi az, amit biztosan kapnak majd a sztárok a gálán.
vous - 2016.02.08.
Megvan, mit kap biztosan Leonardo DiCaprio az Oscar-gálán

Nem titkoljuk, hogy mi, VOUS-lányok nagyon szeretnék, ha idén végre megkapná élete első Oscar-díját Leonardo DiCaprio. Ám ha esetleg mégsem, egy randival is beérnénk a híres színésszel, ami nagyjából így nézne ki.

Biztosan hallottatok már arról, hogy amiért a sztárok tiszteletüket teszik egy díjátadón, ez esetben az Oscar-gálán, kapnak egy ajándékcsomagot tele mindenféle luxusholmival. Nos, amit idén kapnak, annak nem biztos, hogy örülnek majd.

A táska ugyanis tartalmazni fog egy vécépapír-gurigát. Azt viszont kétlem, hogy ezt rendeltetésszerűen fogják majd használni, ugyanis a guriga átszámítva 77 ezer forintba kerül. Nálunk minimum a vitrinben lenne a helye. De ne gondoljátok, hogy itt kimerül a „Swag Bag” tartalma! A furcsa ajándék mellett még ezekkel gazdagodnak Hollywood csillagai:

  • egy 15 millió forint értékű utazás Izraelbe
  • egy 13 millió forint értékű autókölcsönzés
  • egy 84 ezer forint értékű, személyre szóló M&M’s csomag
  • és egy 532 ezer forint értékű szépészeti utalvány

Forrás:
MARK RALSTON / AFP
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.