Egyéb kategória

Megvan, mit kap biztosan Leonardo DiCaprio az Oscar-gálán

A szerkesztőségben már nagyon várjuk az idei Oscar-díj-átadó gálát, sőt, már rágjuk a körmünket Leonardo DiCaprióért, és együtt drukkolunk a Saul fiának. Mivel már teljesen lázban vagyunk, most azt hoztuk el nektek, hogy mi az, amit biztosan kapnak majd a sztárok a gálán.
vous - 2016.02.08.
Megvan, mit kap biztosan Leonardo DiCaprio az Oscar-gálán

Nem titkoljuk, hogy mi, VOUS-lányok nagyon szeretnék, ha idén végre megkapná élete első Oscar-díját Leonardo DiCaprio. Ám ha esetleg mégsem, egy randival is beérnénk a híres színésszel, ami nagyjából így nézne ki.

Biztosan hallottatok már arról, hogy amiért a sztárok tiszteletüket teszik egy díjátadón, ez esetben az Oscar-gálán, kapnak egy ajándékcsomagot tele mindenféle luxusholmival. Nos, amit idén kapnak, annak nem biztos, hogy örülnek majd.

A táska ugyanis tartalmazni fog egy vécépapír-gurigát. Azt viszont kétlem, hogy ezt rendeltetésszerűen fogják majd használni, ugyanis a guriga átszámítva 77 ezer forintba kerül. Nálunk minimum a vitrinben lenne a helye. De ne gondoljátok, hogy itt kimerül a „Swag Bag” tartalma! A furcsa ajándék mellett még ezekkel gazdagodnak Hollywood csillagai:

  • egy 15 millió forint értékű utazás Izraelbe
  • egy 13 millió forint értékű autókölcsönzés
  • egy 84 ezer forint értékű, személyre szóló M&M’s csomag
  • és egy 532 ezer forint értékű szépészeti utalvány

Forrás:
MARK RALSTON / AFP
Ajánlott cikkek