Egyéb kategória

Gyönyörű szabadtéri helyek, ahol igazi feltöltődés jógázni

Jógik! Gondolkoztatok már azon, hogy a jógateremből kiszabadultok, és egy teljesen új környezetben kezdtek az edzéshez? Ha igen, akkor itt egy kis inspiráció a váltáshoz!
vous - 2016.01.30.
Gyönyörű szabadtéri helyek, ahol igazi feltöltődés jógázni

Mutattunk már nektek őrülten szexi jógázó pasikat, állandóan jógázó szerelmeseket, és azt is megismerhettétek, milyen valójában ez a sport, és kezdőként hogyan álljatok hozzá.

Szóval, lányok, ha már testben-lélekben épültök és szépültök egyszerre, miért tennétek ezt egy kicsit sem inspiráló környezetben? Már azzal is sokat dobhattok az edzéseteken, ha kimentek a szabadba! A mostani hétvégén úgyis kicsit tavasz van, szóval ha környezetváltásra vágytok, ideje beszereznetek egy meleg pulcsit, és kimenni a szabadba!

@aklein729 által közzétett fénykép,

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.