Egyéb kategória

7 jel, hogy túlságosan odavagytok a kutyátokért

A kutya az ember legjobb barátja – igen, ez így van. Sokan talán már úgy vagyunk vele, hogy jobban megért minket a kutyánk, mint néhány embertársunk. Elérkezhet viszont az a pont, hogy már túlságosan odavagytok az ebetekért.
vous - 2016.01.27.
7 jel, hogy túlságosan odavagytok a kutyátokért

Mindig örül nekünk, ha meglát, neki mindig elsírhatjuk a bánatunkat, ő mindig meghallgat, az sem érdekli, ha éppen rosszul nézünk ki. De még órákig sorolhatnám, milyen jó, ha van egy pasitok kutyátok. Lássuk, mik a jelei annak, ha már tényleg túlságosan imádjátok a négylábút.

1. Szülinapi bulit rendeztek neki

Észben tartjátok, mikor van a kutyátok szülinapja, ami önmagában még nem elég, hiszen meg is ünneplitek. Talán jobban, mint a saját születésnapotokat.

2. A kutya alszik mellettetek az ágyon

A pasitok aludhat a nappaliban, a kanapén vagy a földön, de a kutyának mellettetek van a helye. Ezen nincs mit vitatkozni, ez tény.

Forrás:
giphy.com

3. Kutyás képek mindenhol

Ha valaki ellátogat hozzátok, akkor csodálkoznak azon, hogy egy gyerekkori kép sincs kirakva rólatok. Ezzel szemben a kutyátokról van vagy negyven, minden egyes életszakaszból és az összes élményt megörökítettétek, amit eddig átéltetek együtt.

4. Saját nyelvetek is van

Mások nem is értik, mégis hogyan tudjátok ennyire megérteni a kutyátokat. Megvan a saját nyelvetek, meglátjátok két ugatás között a különbséget és tudjátok, hogy éppen enni vagy vagy sétálni szeretne a kis barátotok.

Forrás:
giphy.com

5. Úgy kezelitek a kutyusotokat, mintha egy gyerek lenne

Kicsi, nem tud beszélni és etetni is kell. Ebből egyértelműen arra következtettek, hogy a kutyátokat csecsemőként kell kezelni. Amúgy is, kit érdekel, ha nektek éppen gügyögni támad kedvetek?

6. „Emlékszem, amikor…”

Szinte nincs olyan dolog, amiről ne jutna eszetekbe legalább egy sztori a kutyátokról. Talán már milliószor el is meséltétek a barátaitoknak, de legszívesebben még ugyanennyiszer elmondanátok nekik.

7. Finomabb ételeket eszik, mint ti

Már a harmadnapos kaját kezditek el enni a hűtőből, de a kutyátok minden nap friss ételt kap. Nem is nagyon zavar titeket, mivel mindent megtennétek érte.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.