Lélek

A helyes pasik helyett válasszátok a vicceseket – megmondjuk, miért

Minden lánynak más a zsánere pasik szempontjából. Van, akinek bejön az, ha kopasz, míg mások a vállig érő hajjal megáldott srácokra buknak. De mi a helyzet a személyiséggel?
vous - 2016.02.01.
A helyes pasik helyett válasszátok a vicceseket – megmondjuk, miért

Sokszor hallhatjuk azt a mondatot, hogy: A külső nem számít.De, számít. Aki ezt mondja magának tuti, hogy hazudik. Nyilván a belső értékekre is érdemes alapozni, sőt mondhatjuk úgy is, hogy leginkább erre érdemes, de amellett sem mehetünk el, hogy vonzódtok-e a pasihoz. Ha már a belső értékeknél tartunk, ti szeretitek, ha egy pasi vicces? Én eléggé, és most hoztam is nektek néhány érvet amellett, hogy miért jó, ha egy vicces pasival mentek el randizni.

Jobbak az ágyban

Egy új tanulmány bebizonyította, hogy azok a pasik, akik viccesek, sokkal jobbak az ágyban. Ennek az az oka, hogy a nőknek több orgazmusuk lesz akkor, ha egy pasit viccesnek találnak.

Magabiztosabbak lesztek

A vicces pasik nem olyan önteltek, ami a többi helyes és sármos férfiról már nem nagyon mondható el. Épp ezért érzitek jobban magatokat mellettük. Nem szólnak be azért, mert éppen nem sikerült szögegyenesre kivasalni a hajatokat vagy felszedtetek pár kilót. Kevésbé kíváncsiak arra, hogyan néztek ki kívülről, inkább azt tartják fontosnak, hogy kik is vagytok ti valójában.

Forrás:
Pixabay

Jobb lesz a hangulatotok

Ha már egy vicces pasit fogtatok ki, akkor természetes, hogy a sok poénnal és ugratással csak még jobbá teszik a kedveteket. Nem is kell erőlködniük azon, hogy mondjanak valami vicceset, csak úgy árad belőlük a humor.

Szeretik a társaságot

Kívánhatnátok ennél többet? Nemcsak ti fogtok jól kijönni egymással, hanem alig várja majd, hogy találkozzon a családotokkal és a barátaitokkal is. Az pedig már végképp nem lesz meglepő, ha őket is pontosan úgy sikerül majd levennie a lábukról, mint titeket.

Sokan irigykednek rá

Pontosan azért, mert vicces, nagyon sok irigy embert fog szerezni az élete során. Tudjátok, hány ember vágyik arra, hogy vicces legyen? Nagyon sok. Nekik pedig még csak meg sem kell erőltetniük magukat, elég ha önmagukat adják.

Ajánlott cikkek