Egyéb kategória

Szex a vízben – szabad vagy nem?

Vízben szeretkezni igazán izgatóan hangzik. Egy romantikus esti fürdőzés a Balatonban, kettesben a tenger egyik eldugottabb partjánál sétálgatva, vagy csak közös fürdőzés a kádban. De vajon biztonságos?

vous - 2016.01.25.
Szex a vízben – szabad vagy nem?

A válasz röviden: nem

Tengerek, tavak, folyók, legyen szó bármilyen természetes vízről, biztos, hogy mindegyik tele van baktériumokkal, amikkel szex közben könnyedén megfertőződhettek. Bizony. A medencék sem kivételek, mert a sok kémiai anyag irritációt válthat ki a legnemesebb szerveiteknél.

Forrás:
pexels.com

Eltekintve az egészségügyi kockázatoktól, van még egy érv az ellen, hogy vízben szexeljetek. Mégpedig: a víz lemossa a természetes nedveket is, amik pont, hogy a kellemes érzés elősegítői. Így több, mint valószínű, hogy egy kellemetlen súrlódásba lép át az amúgy érzéki együttlét. Ráadásul veszélyes is, hiszen a vízben nem tudtok helyileg védekezni, a klór kifejezetten ellensége az óvszernek.

Akkor hogyan?

Ha mégis a fürdőszoba varázsában tör rátok a szenvedély, inkább javasoljuk a tusolás utáni/előtti együttlétet folyó víz nélkül. Utána egy közös tusolás sokkal jobban esik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.