Egyéb kategória

Megérkezett az első egész alakos fotó Kim Kardashian kisfiáról – vagy mégsem?

Az egyik leghíresebb sztárbaba kétségkívül Saint West. Mivel eddig még csak egy képet láttunk róla, vagyis az ujjáról, így izgatottan vártuk a pillanatot, amikor teljes egészében megpillanthatjuk a csöppséget. Talán elérkezett ez a pillanat?
vous - 2016.01.25.
Megérkezett az első egész alakos fotó Kim Kardashian kisfiáról – vagy mégsem?

Alig vártuk, hogy megszülessen a legcelebebb celebbaba, Saint West, majd amikor a világra jött, szörnyülködtünk csodálkoztunk a nevén. Úgy tűnik, továbbra is be kell érnünk Saint West ujjacskájával, egy hamis kép látott ugyanis napvilágot a kicsiről és mindenki azt gondolta, Kanye West töltötte fel a képet a gyerekeiről.

Sajnos ezen a képen nem Saint és North West cukiskodnak, mivel Kanyénak nincs is Instagram-oldala. Szerencsére egy percig sem akarta a rajongóit megtéveszteni, és amint a kép elterjedt a neten, maga üzent a követőinek, amolyan Kanye West módon.

Forrás:
https://twitter.com/kanyewest/

NINCS INSTAGRAMOM…

Sajnos arra még várnunk kell, hogy teljes egészében lássuk a kis Saint Westet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.