Egyéb kategória

5 dolog, amit érdemes azonnal eltünteni a lakásotokból

Alapvetően is szeretjük, ha csend helyett rend honol az otthonunkban, de vannak olyan dolgok, amiktől nem válunk meg szívesen. Pedig mennyi helyet is szabadítanátok fel, ha a következő öt dolgot száműznétek a lakásotokból!
vous - 2016.01.24.
5 dolog, amit érdemes azonnal eltünteni a lakásotokból

Rend a lelke mindennek, szokás mondani. Bár van, hogy eluralkodik felettünk a káosz, ami elég kaotikus állapotot eredményez a lakásunkban. Még mi sem tudunk kiigazodni azon, hogy mi hol található, mert épp olyan helyre raktuk, ahova egyébként nem tennénk, vagy sok felesleges holmi között bujkál. Pontosan ezektől a holmiktól kell nektek is megszabadulnotok most rögtön.

Blokkrengeteg

Tudom, hogy a legjobb, ha mindent megőriztek egy bizonyos ideig, itt most a számlákra és blokkokra gondolok. De ez nem vonatkozik a 2005-ben vásárolt cipőtök blokkjára, amit egyébként már ki is dobtatok. Kérdezem én: minek? Porfogó, dobjátok ki őket!

Sminkek

Ugye ismerős az az érzés, amikor még a legváratlanabb helyeken is egy-egy alapozóval vagy szempillaspirállal futtok össze? Igen ám, de már vagy fél éve nem lehet őket használni. Erre mi a következő lépésetek? Elteszitek, mondván, majd jó lesz ez még valamire. Nem lesz. Fél nap, és el is felejtitek, hogy megtaláltátok. Szabaduljatok meg tőlük, és vegyetek új sminkcuccokat!

Forrás:
giphy.com

Gyógyszerek

Anyukámnak van egy szekrénye, ami tele van gyógyszerekkel vagy éppen gyógyszeres dobozokkal, amikhez már nem is tartozik gyógyszer. Ha a dátumokat nézzük, szerintem több a múlt századi, így a mellékhatásokat összefoglaló papírt sem kell elolvasnom ahhoz, hogy úgy döntsek, inkább nem veszek be belőlük. Jobban jártok, ha megszabadultok a már lejárt szavatosságú gyógyszerektől és vitaminoktól, nehogy véletlen szembesüljetek egy nem kívánt mellékhatással. Amit talán még a papíron sem említenek meg.

Ékszerek

Tuti nektek is lapulnak otthon olyan ékszerek, amiket még egyszer sem vettetek fel, vagy épphogy egyszer felvettétek, és pont elég is volt. Ha minden egyes alkalommal megláttok egyet a száműzött ékszerek közül, csak lelkiismeret-furdalásotok lesz, miért nem hordjátok, és egyáltalán minek kellett megvennetek. Ha még ép állapotú, próbáljátok meg felajánlani egy barátotoknak, ha pedig menthetetlen, nincs más út: ki kell dobni.

Elektronikai cuccok

Az egyik fiókban egy fülhallgató, aminek csak az egyik fele szól, a másik fiókban szintén egy füles, aminek pont egyik része sem szól. Arról a 15 évvel ezelőtti MP3-lejátszóról már ne is beszéljünk, amiről a mai gyerekeknek tudomásuk sincs, hogy egyáltalán létezett ilyen. De mégis megtartjátok mindet, mert azt hiszitek, hogy még hasznát fogjátok venni. Azonkívül, hogy jobbról balra és balról jobbra pakoljátok, semmi hasznuk nincsen. Irány a kuka!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.