Egyéb kategória

8 keserves kín, amit minden bliccelő átél

Bár mindannyian törekszünk arra, hogy mindig legyen nálunk jegy vagy bérlet, valljuk be, mindenkivel előfordult már, hogy ezek nélkül utazott. Az pedig, amit ilyenkor átélünk, a rémálmokkal vetekszik.
vous - 2016.01.18.
8 keserves kín, amit minden bliccelő átél

Vannak napok, amikor egy otthon hagyott bérlet és az időhiány kombinációja vagy egy elfelejtett jegyvétel miatt bliccelnünk kell. Becsületes állampolgárként megélni, mi több, túlélni egy ilyen utat olyan, mintha egy érzelmi hullámvasútra pottyantunk volna. Vannak, akik játszi könnyedséggel képesek kezelni ezt a helyzetet, de a legtöbbünk általában végigrettegi ezeket az utakat. Nekik ismerős lesz a következő érzelmi skála:

1. A felszállás első pillanatától az utolsóig úgy pásztázzátok a szerelvényt, beleértve az utasokat, mintha ez lenne a hivatásotok.

Forrás:
giphy

2. MINDENKI ellenőrnek bizonyul. A félelemtől való elvakultság miatt még a kedves, idős, bottal közlekedő nénire is képesek vagytok azt hinni, hogy ő az.

Forrás:
giphy

3. Felkészülve egy esetleges ütközetre, elkezdtek elméleteket gyártani arról, hogy mit mondjatok, hogyan vágjátok ki magatokat és ússzátok meg a büntetést.

Forrás:
giphy

4. Észrevétlenül nyújtásokat végeztek, ha egy gyors sprint mentene meg csupán.

Forrás:
giphy

5. Megpillantva a büntetés díját gyors könyvelésbe kezdtek, miszerint ha most lebuktok, ebben a hónapban mi mindennek mondhattok búcsút.

Forrás:
giphy

6. Imádkoztok, hogy a hat megálló, amit meg kell tennetek valójában csak kettőnek tűnjön és gyorsan túl legyetek az egészen.

Forrás:
giphy

7. Úgy érzitek, a tízperces út alatt legalább két kilót leadtatok az idegtől.

Forrás:
giphy

8. Megfogadjátok, hogy soha, de SOHA nem sodorjátok magatokat hasonló helyzetbe, a „biztosan nálam van minden” fóbiát erősítve. Így innentől kezdve még betegesebben ellenőrzitek a táskátok tartalmát, mielőtt útna indultok.

Ti hogyan élitek meg az ilyen helyzeteket?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.