Egyéb kategória

Instagramon coming outolt a Született feleségek gyerekszínésze

Charlie Carver, akit a legtöbben a Született feleségek sorozatból ismernek, Instagram-oldalán osztotta meg a világgal: homoszexuális.
vous - 2016.01.12.
Instagramon coming outolt a Született feleségek gyerekszínésze

Emlékeztek még a Született feleségekből a mindig rosszcsont Scavo ikrekre? Őket a ma húszas éveikben járó Max és Charlie Carver játszották. Utóbbi srác pedig most az Instagramon keresztül üzent rajongóinak, és mondta el egy hosszú posztban, hogy meleg.

Légy az, akire gyerekkorodban lett volna szükséged!

A hosszú vallomásban arról is ír, hogy az ő gyerekkorát mennyire megnehezítette, hogy sokáig titkolta saját neme iránti vonzalmát. Éppen ezektől a rossz érzésektől szeretné megóvni a hozzá hasonló helyzetben lévőket. Sokáig csak a hozzá legközelebb állók tudták, hogy meleg.

Bár fontos volt számomra a coming outolás, egy olyan világban akartam hinni, ahol a legkevésbé sem számít, hogy milyen a szexuális orientációd. Nem akarom, hogy a szexualitásom határozzon meg. Meleg vagyok, de emellett még sok más is

– osztotta meg érzéseit követőivel a színész.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.