Egyéb kategória

5 baki, amit minden koszorúslánynak el kell kerülnie az esküvőn

Ha egy menyasszony koszorúslánynak kér fel titeket, az egyszerre nagy öröm és nagy stressz. Mi a ti feladatotok? Mit szabad és mit nem, hol vannak a határok? Nem könnyű! Ha ezt a pár hibát elkerülitek, akkor a menyasszony örökké hálás lesz nektek.
vous - 2016.01.10.
5 baki, amit minden koszorúslánynak el kell kerülnie az esküvőn

Ne üssétek bele az orrotokat mindenbe

Ha a menyasszony tanácsot kér tőletek, próbáljatok segíteni neki. A feladatotok, hogy megkönnyítsétek a szervezést, és mindenben mellette álljatok. Azonban fontos, hogy ne essetek át a ló másik oldalára, ne szóljatok bele mindenbe!

Az esküvőn is a nagy Ő-t keresitek

Azzal semmi gond nincs, ha az esküvőn ismerkedtek, de ilyenkor a menyasszony az első! Nem terelheti el róla a figyelmeteket egy pasi.

Forrás:
Judy Pak Photography

A koszorúslány nem a menyasszony rabszolgája

Persze, az első és legfontosabb feladatotok, hogy segítsetek az arának, de ne vállaljatok el mindent, ami már nem a ti hatáskörötökbe tartozik. Ez előbb-utóbb úgyis feszültséget szülne.

Ne igyátok végig az itallapot

Oké, nem kell fizetnetek az alkoholért, de ne most kóstoljatok meg mindent. Legyetek észnél, bármikor szüksége lehet rátok a menyasszonynak!

Forrás:
Joielala Photography

Ne kényszerítsétek a menyasszonyt vad bulizásra

A lánybúcsún elvileg mindenki megőrül, és a csajok végigbulizzák a menyasszony utolsó szingli estéjét. Azonban sok lány inkább csak szűk körben, visszafogottabban bulizna. Nem kellenek mindig a vetkőzős fiúk, a lánybúcsú legyen olyan, ami illik a menyasszonyhoz!

Ajánlott cikkek