Egyéb kategória

Üzenjetek szeretteiteknek a jövőbe egy új alkalmazás segítségével!

Gondoltatok már arra, milyen egyszerű lenne, ha a jövőbe küldhetnénk szeretteinknek üzenetet? Az álmodozásnak vége, már ez is lehetséges!

vous - 2015.12.31.
Üzenjetek szeretteiteknek a jövőbe egy új alkalmazás segítségével!

Hányszor volt már, hogy tudtátok, 5 nap múlva lesz a barátnőtök születésnapja, aznap végül mégis kiment a fejetekből? A Husss nevű applikációnak köszönhetően ilyen többé nem fordulhat elő! Hogy miért? Mert előre elküldhettek üzeneteket a jövőbe.

Bizony, a jövőbe! Ráadásul azt is beállíthatjátok, mikor olvashassa el az illető a kapott szöveget! Ötletes, igaz?

A szülinapi, névnapi és ünnepi jókívánságok mellett név nélkül is meglephetitek akár a srácot, aki után hónapok óta sóvárogtok. Írjátok meg neki üzenetben, mennyire oda vagytok érte és várjatok türelmesen, rájön-e, ki a titkos hódolója! 🙂

Kedvet kaptatok? Töltsétek le az ingyenes alkalmazást az Appstore-ból vagy a Play Áruházban!

A szuper appot én is kipróbáltam és nem csalódtam! Az üzenetem pillanatok alatt odaért, és hozzám is eljutott egy titkos jókívánság.

Próbáljátok ki ti is és kívánjatok előre boldog új évet, még mielőtt a buli hevében elfelejtenétek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.