Lélek

Megvan, melyik a legrosszabb csillagjegy!

Ahogy mindennek van előnye és hátránya, úgy a különböző csillagjegyeknek is. Vannak tulajdonságok, amikért kifejezetten imádjuk a Halak jegy szülötteit, és akadnak dolgok, amiktől bizony falnak megyünk, hála az Oroszlánoknak. De melyik a legrosszabb csillagjegy, ha választani kell? Ezúttal ti szavaztatok!

vous - 2021.12.18.
Megvan, melyik a legrosszabb csillagjegy!

Valóban ő lenne a legrosszabb?

Azt tudtuk, hogy marása veszélyes, függőségben tart és nem tud felejteni, de azt nem, hogy a Skorpió horoszkópot találják a legrosszabbnak az emberek. Pedig így van! Egy korábbi cikkünkben ugyanis a szavazók 22%-a egyöntetűen a Skorpiót szavazta a legrosszabb csillagjegynek. Valóban igaz lenne, amit asztrológusunk, Németvölgyi-Nagy Reni írt róluk, miszerint szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük? Olvassátok el a Skorpió jegy szülötteinek bővebb jellemzését és azt is, mi az az öt mondat, amit biztosan ne mondjatok nekik!

A győztes

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A dobogó tetején a szavazók 11%-a a Kos csillagjegyet kívánta látni, ami talán nem is csoda, hiszen a Kos jegy szülöttei győzelemre születtek, nem ijednek meg a kihívásoktól és pont annyira szenvedélyesek, amennyire kell. Kíváncsiak vagytok a dobogó többi helyére? Ide kattintva megnézhetitek!

Nem értetek egyet a végeredménnyel? Még változtathattok a szavazáson!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!