Lélek

Megvan, melyik a legrosszabb csillagjegy!

Ahogy mindennek van előnye és hátránya, úgy a különböző csillagjegyeknek is. Vannak tulajdonságok, amikért kifejezetten imádjuk a Halak jegy szülötteit, és akadnak dolgok, amiktől bizony falnak megyünk, hála az Oroszlánoknak. De melyik a legrosszabb csillagjegy, ha választani kell? Ezúttal ti szavaztatok!

vous - 2021.12.18.
Megvan, melyik a legrosszabb csillagjegy!

Valóban ő lenne a legrosszabb?

Azt tudtuk, hogy marása veszélyes, függőségben tart és nem tud felejteni, de azt nem, hogy a Skorpió horoszkópot találják a legrosszabbnak az emberek. Pedig így van! Egy korábbi cikkünkben ugyanis a szavazók 22%-a egyöntetűen a Skorpiót szavazta a legrosszabb csillagjegynek. Valóban igaz lenne, amit asztrológusunk, Németvölgyi-Nagy Reni írt róluk, miszerint szenvedély és szenvedés nélkül nem élet az élet mellettük? Olvassátok el a Skorpió jegy szülötteinek bővebb jellemzését és azt is, mi az az öt mondat, amit biztosan ne mondjatok nekik!

A győztes

Forrás:
Cséfalvay Fanny

A dobogó tetején a szavazók 11%-a a Kos csillagjegyet kívánta látni, ami talán nem is csoda, hiszen a Kos jegy szülöttei győzelemre születtek, nem ijednek meg a kihívásoktól és pont annyira szenvedélyesek, amennyire kell. Kíváncsiak vagytok a dobogó többi helyére? Ide kattintva megnézhetitek!

Nem értetek egyet a végeredménnyel? Még változtathattok a szavazáson!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.