Egyéb kategória

Karácsonyi csoda: egy kávéház, ami zárás után megható dolgot tesz a kóbor kutyákért

Ebben a kis kávézóban minden este varázslat történik. Mikor bezárják az ajtókat, a hely teljesen átalakul: éjszaka ugyanis az otthontalan kutyusoknak nyújt menedéket.
vous - 2015.12.25.
Karácsonyi csoda: egy kávéház, ami zárás után megható dolgot tesz a kóbor kutyákért

A karácsonyban az az egyik legjobb dolog, hogy ilyenkor mindenki szívébe egy kicsit több szeretet költözik. Kedvesebbek vagyunk egymással, jobban élvezzük szeretteink társaságát, és ott segítünk, ahol csak tudunk – akár ez a kávézó Görögországban, ami zárás után az otthontalan kutyusoknak nyújt menedéket.

A kávéház így próbál segíteni azoknak az állatoknak, akik a hideg estéken is alvóhely és étel nélkül kóborolnak az utcákon. Egy pincér azt mondta, bár a kávézó hajnali háromkor bezár, az otthontalan kutyáknak azután is nyitva áll – írja a Huffingtonpost.

Miután a bár bezár, a kutyák minden éjjel bejönnek, és itt alszanak. De ez egyáltalán nem probléma. Július óta minden este van egy kutya a kanapén.

Hát nem nagyszerű kezdeményezés?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!