Egyéb kategória

2 egészséges koktél, amitől nem lesztek másnaposak

Az ünnepek állandóan kötelező családi programokkal, közös vacsorákkal és ebédekkel, néha szórakoztató eseményekkel telnek el. A legtöbbünk félelme, hogy ha már ennyi finomság kerül elénk az asztalra, tuti fel fog szaladni pár plusz kiló pont oda, ahova nem kéne.
vous - 2015.12.24.
2 egészséges koktél, amitől nem lesztek másnaposak

Figyeljetek a tojáslikőrre, az almaborra és minden olyan finomságra, ami áfonyából készül. Minden alkoholos ital, amibe egy tonna cukor kerül, nem elég, hogy borzalmas másnaposságot eredményez, még fel is puffaszt. Ha szeretnétek, hogy a skinny farmer másnap is rátok jöjjön, javaslunk nektek két szuper koktélt, amelyek amellett, hogy egészségesek, még finomak is!

Gránátalmás mojito

Bár a mojitóról legelőször a forró nyár, a tengerpart és a lazsálás jut eszünkbe, azért ha közben próbálunk egészségesek maradni, nem hátrány. Ha a klasszikus mojito-recepten kicsit csavartok, egyből tehettek valamit az egészségetekért: a koktélba szükséges szirup helyett használjatok inkább barnacukrot. Kulcsfontosságú hozzávaló az italhoz a rum, a lime és a menta is, de ha gránátalmát adtok hozzá, finomabb és egészségesebb lesz!

Cosmopolitan vörösáfonyával

Mondjatok búcsút a csúnya másnaposságnak, válasszatok helyette egészséges áfonyás koktélt! De hogy tudjuk a másnaposságot kiküszöbölni?! A Cosmopolitan bár vodka alapú, az alkoholt kihagyhatjátok, a szűz koktél cukortartalmán pedig könnyen változtathattok. A cukros áfonyalé helyett válasszatok inkább 100%-os, tiszta áfonyalevet, amiben nincsenek adalékanyagok. Finom is, egészséges is. Kell ennél több? 🙂

Ajánlott cikkek