Egyéb kategória

Most kiderül, melyik műszempilla illik hozzátok a legjobban

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szempillák az ablakok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem különösen rajongok a műszempillákért, igyekszem kihozni a legjobbat a saját szempilláimból. Van, amikor sikerül és van, amikor nem. De különleges alkalmakkor azért jöhet a műszempilla. Na de melyik fajta?
vous - 2015.12.21.
Most kiderül, melyik műszempilla illik hozzátok a legjobban

A műszempilla tökéletes módja annak, hogy kiemeljük a szemünket és drámai tekintetet varázsoljunk magunknak. Összeállítottam egy útmutatót a három legnépszerűbb műszempillafajtából nehézségi szint szerint, hogy el tudjátok dönteni, melyik a legkényelmesebb számotokra.

Tincses – kezdő szint

Ha természetesebb hatást szeretnétek elérni, mondjuk csak a karácsonyi vacsorához egy kicsit különlegesebb pillákat, a tincses szempilla tökéletes megoldás. Mindenki a csodájára jár majd, mert azt fogják gondolni, hogy a saját szempillátok ilyen szép dús és ívelt. Most ne a szempillátok tövét ragasztózzátok be, hanem a kis tincsekét. Szemöldökcsipesz segítségével pedig kezdjétek el sorban felhelyezni a kis “pamacsokat”. Kezdjétek a szempillátok közepéről, így látni fogjátok, hogy mennyi tincs szükséges még a belső és a külső szemzugba.

Félsoros műszempilla – középhaladó szint

Kicsivel könnyebb dolgotok van ezzel a fajtával, hiszen nem kell amiatt aggódnotok, hogy a belső szálak kiszúrják a szemeteket, mivel két részből áll a szempilla. Az egyik pont a belső szemzugra van tervezve, kisebb szálakból áll a sor, így megspórolhatjátok a faragást. A ragasztás része pedig ugyanúgy működik, mint a soros társánál.

Soros műszempilla – haladó szint

Ha nem ti vagytok Kim Kardashian valószínű, ezzel a fajtával meggyűlik majd a bajotok. Bár az tény, hogy ezzel a típussal lehet elérni a legdrámaibb eredményt, de meg is kell érte küzdeni rendesen. Kezdésnek mérjétek oda a szemetekhez, és a felesleges, kilógó részeket vágjátok le egy kisollóval. Jöhet a ragasztó. Kenjétek fel a szempillátok tövéhez, majd hagyjátok kicsit megszáradni. Mikor már majdnem teljesen száraz, de még ragacsos, jöhet a felrakás. Kerüljön minél inkább a valódi szempillátok tövéhez, és egy szemöldökcsipesszel nyomogassátok oda. Befejezésnek pedig jöhet a szempillaspirál.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.