Egyéb kategória

Most kiderül, melyik műszempilla illik hozzátok a legjobban

Ha a szem a lélek tükre, akkor a szempillák az ablakok. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én nem különösen rajongok a műszempillákért, igyekszem kihozni a legjobbat a saját szempilláimból. Van, amikor sikerül és van, amikor nem. De különleges alkalmakkor azért jöhet a műszempilla. Na de melyik fajta?
vous - 2015.12.21.
Most kiderül, melyik műszempilla illik hozzátok a legjobban

A műszempilla tökéletes módja annak, hogy kiemeljük a szemünket és drámai tekintetet varázsoljunk magunknak. Összeállítottam egy útmutatót a három legnépszerűbb műszempillafajtából nehézségi szint szerint, hogy el tudjátok dönteni, melyik a legkényelmesebb számotokra.

Tincses – kezdő szint

Ha természetesebb hatást szeretnétek elérni, mondjuk csak a karácsonyi vacsorához egy kicsit különlegesebb pillákat, a tincses szempilla tökéletes megoldás. Mindenki a csodájára jár majd, mert azt fogják gondolni, hogy a saját szempillátok ilyen szép dús és ívelt. Most ne a szempillátok tövét ragasztózzátok be, hanem a kis tincsekét. Szemöldökcsipesz segítségével pedig kezdjétek el sorban felhelyezni a kis “pamacsokat”. Kezdjétek a szempillátok közepéről, így látni fogjátok, hogy mennyi tincs szükséges még a belső és a külső szemzugba.

Félsoros műszempilla – középhaladó szint

Kicsivel könnyebb dolgotok van ezzel a fajtával, hiszen nem kell amiatt aggódnotok, hogy a belső szálak kiszúrják a szemeteket, mivel két részből áll a szempilla. Az egyik pont a belső szemzugra van tervezve, kisebb szálakból áll a sor, így megspórolhatjátok a faragást. A ragasztás része pedig ugyanúgy működik, mint a soros társánál.

Soros műszempilla – haladó szint

Ha nem ti vagytok Kim Kardashian valószínű, ezzel a fajtával meggyűlik majd a bajotok. Bár az tény, hogy ezzel a típussal lehet elérni a legdrámaibb eredményt, de meg is kell érte küzdeni rendesen. Kezdésnek mérjétek oda a szemetekhez, és a felesleges, kilógó részeket vágjátok le egy kisollóval. Jöhet a ragasztó. Kenjétek fel a szempillátok tövéhez, majd hagyjátok kicsit megszáradni. Mikor már majdnem teljesen száraz, de még ragacsos, jöhet a felrakás. Kerüljön minél inkább a valódi szempillátok tövéhez, és egy szemöldökcsipesszel nyomogassátok oda. Befejezésnek pedig jöhet a szempillaspirál.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.