Egyéb kategória

Idézzétek fel velünk 2015 leggyönyörűbb hajtrendjeit!

Ha visszagondolunk a 2015-ös évre, akkor bizonyára a ti életetekben is történtek olyan fordulópontok, amelyek emlékezetesek voltak. Legyen az új munka vagy éppen új külső. Ha már a külsőnél tartunk, tudjátok, melyik hajtrendek voltak a legmenőbbek idén? Most segítünk felidézni őket!
vous - 2015.12.26.
Idézzétek fel velünk 2015 leggyönyörűbb hajtrendjeit!

Nem telik el úgy egy év sem, hogy ne ütné fel a fejét valami új trend. Főleg, ha a köröm- vagy hajdivatra gondolunk, ami napról napra változik. Az már egy más kérdés, hogy egy olyan stílus terjed-e el, ami tényleg jól néz ki, vagy szimplán nevezhetjük feltűnési viszketegségnek az egész felhajtást. Két kezünk kevés ahhoz, hogy megszámoljuk, hány új hajfestési módszer terjedt el idén. De most mégis összeszedtem nektek azokat, amiket a legjobban imádtunk vagy szimplán nem tudtunk feldolgozni.

Rozé-arany

Nem tudom, hogy a következő hajfestést az iPhone 6S új rózsaarany színe alapján kísérletezték-e ki – elég nagy a hasonlóság –, de az biztos, hogy gyönyörű. Nekem ez a személyes kedvencem, mintha egy mesébe csöppentünk volna. Hamupipőkének kifejezetten előnyös lenne ez a szín. A hajról bővebben itt olvashattok.

Forrás:
Instagram/sophielollipop

Lived-in color

Első ránézésre tuti azt gondolnátok, hogy egy ombre hajat láttok éppen, pedig tévedtek. A lived-in color az ombre és a balayage ötvözete, csak éppen sokkal természetesebb. Ha ti is odáig vagytok érte, akkor itt sokkal több infót is megtudhattok róla.

Forrás:
Instagram/johnnyramirez1

Naplemente már a hajunkon is

Ha csak egy romantikus helyet kéne megneveznünk, akkor biztos vagyok benne, hogy valamelyikben méltó helye lenne a naplementének is. Szemet gyönyörködtető látvány, főleg nyáron, mondjuk a Balaton-parton. De hogy mutat ez a csodás színvilág mondjuk egy hajon? Erről szóló cikkünket itt találjátok.

Forrás:
Instagram/nainencom

Fémhatású haj

„Úristen, milyen gyönyörű!” Most az első reakciómat írtam le, amit a haj láttán éreztem. Nincs kétség, ha választanom kéne, akkor tuti, hogy emellett döntenék, de azt hiszem, inkább megmaradok a szőke hajamnál. Viszont ha ti már meguntátok a hajszíneteket, és kicsit változtatni szeretnétek rajta, akkor nincs más dolgotok, mint megbeszélni a fodrászotokkal, hogy milyen fémhatású színt lehet kihozni a hajatokból.

Forrás:
Instagram/tomsmithhd

Akárcsak a macaron

A következő trendet egy Las Vegas-i fodrász találta ki, miután egy párizsi macaronboltban járt. A szivárvány minden színe megtalálható a frizurákban. Bár nekünk annyira nem nyerte el a tetszésünket, de ha ti érdeklődtök iránta, akkor bővebben itt olvashattok róla.

Forrás:
Instagram/annegram93

Üveglapon festett haj

Talán ez az új hajfestési trend robbantotta fel a leginkább az internetet. Úgy tűnik, eléggé lemaradtunk, hogy csak most értesültünk róla. A normál hajfestéssel ellentétben egy üveglapon festik a hajat, ami rövidebb idő alatt is megvan. Sőt, a végeredmény is egy sokkal természetesebb frizura lesz. Ha nektek is tetszik, akkor itt még több dolgot megtudhattok róla.

Forrás:
Instagram/chialamarvici
Ajánlott cikkek