Egyéb kategória

Ezt árulja el a személyiségetekről a karácsonyfátok

Minden évben repesve várjuk azt a pillanatot, amikor végre feldíszíthetjük a karácsonyfát. Bár mindenki másképpen csinálja, pont ez tesz minket egyedivé. De gondoltátok volna, mennyi mindent elárul rólatok a karácsonyfátok?
vous - 2015.12.15.
Ezt árulja el a személyiségetekről a karácsonyfátok

A fa tetején

Sokan tesznek díszt a fa tetejére, általában két verzió létezik: a csillag és az angyal. Ha ti csillagot raktok a fa tetejére, akkor vezető egyéniségek vagytok. Sok mindent bíztok a sorsra és a saját csillagotokat követitek. Erős hitetek van és mindig vártok egy jelre, ami a helyes irányba fog vezetni titeket. Fényes csillagnak tartjátok magatokat, ami szintén a vezető szerepre utal – írja összeállításában a Little Things.

Ezzel szemben ha angyalt raktok minden évben a fa tetejére, akkor kedves és jótékony emberek vagytok. A spirituális oldalatok meglehetősen erős, amit nem is féltek megmutatni a világnak. A lelketek mélyén kedvesek vagytok, akik tudják, hogyan kell törődni a másikkal és éreztetni velük, milyen különlegesek.

Forrás:
giphy.com

Műfenyő

Bár én nem vagyok oda a műfenyőért karácsonykor, de sokaknak bejön. Akik kedvelik, azokra az jellemző, hogy szeretnek tervezni és nagyon rendezettek. Gyakorlatiasak és hosszú távra terveznek, épp ezért döntenek a műfenyő mellett, így nem kell aggódniuk a tűlevelek miatt.

A fa magassága

Ha inkább a magas fát kedvelitek, akkor törekvőek és félelmet nem ismerő emberek vagytok. Amit a fejetekbe vesztek, az úgy is lesz. Szerettek nagyot álmodni és sosem féltek a kudarctól. Leginkább azért nem féltek, mert a baklövéseiteket sem kudarcként élitek meg. Csupán még egy dolog, amiből tanulhattok.

Ha az alacsonyabb fát szeretitek, akkor egyediek, optimisták és mókásak vagytok. Megtaláljátok a jót minden helyzetben és rendkívül kreatívak vagytok. Az emberek általában a vicces és pozitív természetetekről azonosítanak be titeket, éppen ezért öröm veletek lenni.

Forrás:
giphy.com

Fények

Itt is fény, ott is fény, a fátok pontosan olyan fényes, mint a személyiségetek. Társaságkedvelők, merészek és színes egyéniségek vagytok. Nem riadtok vissza attól, ha a figyelem középpontjába kerültök. Az emberek imádnak veletek lenni, mivel mindig van valami sztori a tarsolyotokban, amivel mosolyra fakasztjátok a körülöttetek lévőket.

Saját készítésű díszek

Nincs otthon semmilyen dísz, amit a boltban vásároltatok volna, csakis saját készítésű díszek lógnak a fán. Ez azt mutatja, hogy kreatívak és nyitottak vagytok, és ezt nem féltek megmutatni a világnak. Az életetek egy nyitott könyv és mindig őszinte véleménnyel álltok a barátaitok elé.

Ajánlott cikkek