Egyéb kategória

Egyetlen karácsonyi kívánsága volt a kislánynak, aki mindenét elvesztette

Egy nyolcéves kislány csak egyetlen dolgot kért karácsonyra: annyi karácsonyi kártyát, hogy azok kitöltsék az egész fát. Segítünk neki?
vous - 2015.12.11.
Egyetlen karácsonyi kívánsága volt a kislánynak, aki mindenét elvesztette

2013-ban Safyre Terry túlélt egy pusztító tüzet a házban, ahol elveszítette apukáját és három testvérét. Bár édesapja végig a karjában tartotta, még így is megégett testének több mint 75%-a. Azóta 50-nél is több műtéten esett át, elveszítette a bal lábát és a jobb kezét. De ahogy nagynénje, Liz Dodler fogalmaz, a kislány pont olyan bizakodó, boldog és gyönyörű, mint amilyen volt – írja a Huffington Post.

Forrás:
Facebook/Safyre Schenectady’s Super Survivor

Safyre mindent elveszített – a családját, a kedvenc játékait, mindent, amit szeretett, sőt még a saját tükörképét is.

A napokban a nagynénje közzétett egy fotót Facebookon a kislányról, aki egy karácsonyfa előtt áll, amire egy üdvözlőkártya van felakasztva. Egy ismerősük és támogatójuk, Kevin Clark pedig megosztotta a fotót, és leírta a kislány címét, hogy az emberek el tudják küldeni neki a kártyákat. És ez után az történt, amire senki nem számított: a fotó vírusszerűen kezdett terjedni a neten, a kislány rengeteg kártyát kapott.

I wonder how many of my friends would take the time to write and send Safyre a Merry Christmas card that she can hang on her card tree….Safyre P.O. Box 6126Schenectady NY 12306

Szerző: Kevin Clark2015. december 4.

Kapott kártyákat Olaszországból, Svédországból, Oroszországból és az Egyesült Királyságból is. Amikor kinyitja ezeket a képeslapokat, a csillogás a szemében és az önfeledt mosolya megfizethetetlen.

Forrás:
Facebook/Safyre Schenectady’s Super Survivor

A fája már tele van a kártyákkal, de szerintünk megérdemelne egy egész erdőt. Küldjetek neki ti is egy karácsonyi kártyát!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!