Egyéb kategória

A lusta emberek is élhetnek egészségesen – Eláruljuk, hogyan!

Tudjátok, vannak azok az emberek, akik lusták. Egyrészt túlságosan szeretnek feküdni, semmit nem csinálni és csak henyélni. Másrészt viszont odáig vannak a gondolatért, hogy egészségesek legyenek.
vous - 2015.12.14.
A lusta emberek is élhetnek egészségesen – Eláruljuk, hogyan!

Na már most, ha a kettőt össze szeretnénk hozni, és az egészséges életmódot be akarjuk iktatni a mindennapjainkba, akkor a Még idén! kampány tökéletes választás lehet. A jelige szerint tényleg csak a kisujjatokat kell majd mozdítanotok. Viszont kicsit továbbgondoltam a dolgot.

Igen, az edzés fontos, az egészséges életmód fontos, az, hogy ne halogassunk mindig mindent szintén fontos. De most őszintén, mondjátok, hogy nektek nincs olyan, amikor semmi kedvetek lemenni például friss zöldségért és gyümölcsért a boltba? Ugye, hogy előfordult már!

Lustaságok, most figyeljetek! Olyan tippeket hoztam nektek, amikkel megkönnyíthetitek a saját életeteket, és az egészséges életmódról sem kell lemondanotok csupán azért, mert épp nincs kedvetek leszaladni a zöldségeshez.

Fagyasszátok le a gyümölcsöket, hogy ne kelljen állandóan frissért rohangálni a boltba

Bárhova is mentek, mindig legyen nálatok egy üveg víz

Mindig készítsétek ki előző este az edzőruhátokat, hogy másnap ennyivel is tovább aludhassatok

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.