Egyéb kategória

5 dolog, ami megváltozik a nők testén szülés után

Azt szokták mondani, hogy a nők az erősebb nem, mivel képesek vagyunk kihordani és megszülni egy gyereket. Aranyosak a gyerekek, én ezt aláírom, de mi a helyzet a szülés következményeivel? Vannak olyan anyák, akiken meg sem látszik a szülés, míg mások küszködnek a fizikai következményekkel. Lássuk, mi változik meg a testünkön a szülés után!
vous - 2015.12.10.
5 dolog, ami megváltozik a nők testén szülés után

Testalkat

Az anyaság nagyon átformálhatja a testünket, az alma formából körtét csinálhat, vagy éppen nádszálvékonyat. Bár sok súlyt vesztünk, miután megszüljük a babát, a testrészeink nem lesznek ugyanolyanok, mint előtte. Az egész testünk hatalmas változáson fog keresztülmenni.

Azok a kis hurkák

Lehettek elképesztően vékonyak, de a szülés után közvetlenül nem tudtok majd mit kezdeni az ott maradó felesleges bőrrel és a kis haszsírotokkal. Ez bizony hozzátartozik az anyává váláshoz, de odafigyeléssel ezektől meg lehet szabadulni.

Forrás:
giphy.com

Háj a háton

Eddig még csak eszetekbe sem jutott, hogy a hátatokon is lehetnek hurkák. Sajnálattal kell közölnöm, hogy az egykor még izmos hátatokon olyan kissé zsíros részek fognak megjelenni, amiket még sosem láttatok. Ez is együtt jár a terhességgel.

A striák

Mivel a terhesség alatt sok pluszkilót szedtetek fel, ezért a bőrötök megnyúlik, ez pedig striák, vagyis terhességi csíkok formájában jelentkezik a bőrötökön. Leginkább a combokon és a melleken fordulhat elő, de nincs kizárva, hogy máshol is észrevehetitek a testeteken.

Narancsbőr a fenéken

Hát igen, a feneketeken megjelenik a narancsvidék – nem a sorozat –, ami a hízás és a gyors fogyás természetes mellékhatása. A combokon és a fenéken jelenik meg a leginkább.

Ám ezek mind apróságok, hiszen az élet egyik leggyönyörűbb és legboldogabb élményéhez tartoznak hozzá!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.