Egyéb kategória

Ez a legendás szexszimbólum lesz az utolsó meztelen nő a Playboyban

Mint tudjuk, nem lesz több meztelen nő a Playboyban, most azonban az is kiderült, ki lesz az utolsó pucér modell a magazinban.
vous - 2015.12.04.
Ez a legendás szexszimbólum lesz az utolsó meztelen nő a Playboyban

Októberben robbant a hír: nem lesz több meztelen nő a Playboyban. Ennek kapcsán összeszedtük nektek a legszexibb hírességeket, akik szerepeltek a magyar magazinban. Most azonban az is kiderült, ki lesz az utolsó meztelen modell a férfiak kedvenc újságjában. Dobpergés:

Pamela Anderson

A 48 éves modell arról mesélt az ET Online-nak, hogyan keresték meg a fotózásra, és milyen kételyei vannak a felkéréssel kapcsolatban.

Kaptam egy hívást Hugh Hefner ügyvédjétől, aki annyit mondott: Nem akarunk senki mást, téged akarunk! Vállalod az utolsó Playboyt?

Pamela először meglepődött, majd az idősebbik fia meggyőzte, hogy nem létezik nála alkalmasabb a szerepre.

Mi? Én? Ez most komoly? Aztán arra gondoltam, miért ne, ez egy nagyon jó dolog. Nagyon nehéz lesz felvennem a versenyt, én már nem vagyok az a szomszéd lány típus. Már többször levetkőztem, és ha már megmutattam mindent, nagyon nehéz lesz még érdekessé tennem, ami a ruhám alatt van.

Pamela először 1989-ben szerepelt a Playboyban, aztán sorra kapta a címlapokat a nyuszis magazinban. Összesen 13-szor szerepelt a címlapon, legutoljára 2011-ben csodálhattuk meg a szuperszexi modellt.

Szerintünk sincs nála alkalmasabb az utolsó meztelenkedésre, ő egy igazi nyuszilány.

Izgatottan várjuk a képeket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!