Egyéb kategória

Ez a legendás szexszimbólum lesz az utolsó meztelen nő a Playboyban

Mint tudjuk, nem lesz több meztelen nő a Playboyban, most azonban az is kiderült, ki lesz az utolsó pucér modell a magazinban.
vous - 2015.12.04.
Ez a legendás szexszimbólum lesz az utolsó meztelen nő a Playboyban

Októberben robbant a hír: nem lesz több meztelen nő a Playboyban. Ennek kapcsán összeszedtük nektek a legszexibb hírességeket, akik szerepeltek a magyar magazinban. Most azonban az is kiderült, ki lesz az utolsó meztelen modell a férfiak kedvenc újságjában. Dobpergés:

Pamela Anderson

A 48 éves modell arról mesélt az ET Online-nak, hogyan keresték meg a fotózásra, és milyen kételyei vannak a felkéréssel kapcsolatban.

Kaptam egy hívást Hugh Hefner ügyvédjétől, aki annyit mondott: Nem akarunk senki mást, téged akarunk! Vállalod az utolsó Playboyt?

Pamela először meglepődött, majd az idősebbik fia meggyőzte, hogy nem létezik nála alkalmasabb a szerepre.

Mi? Én? Ez most komoly? Aztán arra gondoltam, miért ne, ez egy nagyon jó dolog. Nagyon nehéz lesz felvennem a versenyt, én már nem vagyok az a szomszéd lány típus. Már többször levetkőztem, és ha már megmutattam mindent, nagyon nehéz lesz még érdekessé tennem, ami a ruhám alatt van.

Pamela először 1989-ben szerepelt a Playboyban, aztán sorra kapta a címlapokat a nyuszis magazinban. Összesen 13-szor szerepelt a címlapon, legutoljára 2011-ben csodálhattuk meg a szuperszexi modellt.

Szerintünk sincs nála alkalmasabb az utolsó meztelenkedésre, ő egy igazi nyuszilány.

Izgatottan várjuk a képeket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.