Egyéb kategória

Amatőr produkciók sora a Hungary’s Got Talent első élő adásában

Több ezer jelentkező és sírva végigröhögött válogató után végre elérkeztünk ahhoz a 30 kiválasztotthoz, akik bekerültek a Hungary's Got Talent élő adásába. Ezúttal viszont az egész ország előtt kell bizonyítaniuk.
vous - 2015.11.28.
Amatőr produkciók sora a Hungary’s Got Talent első élő adásában

Megmondom őszintén, hogy én mindegyik válogatót élveztem, de nem azért, mert olyan tehetséges embereket láttam. Nyilván voltak közöttük tehetségesek is szép számmal, de azt be kell ismernünk, hogy akadtak szép számmal olyanok is, akik a közelébe se jártak a tehetségnek, mégis indultak a Hungary’s Got Talent válogatóin. Egy ilyen válogatósorozat után repesve vártam, mit nyújt majd az a néhány tehetségesnek ítélt jelentkező, akik végül az élő show-ig jutottak.

A műsor legelején egyik produkciótól sem voltam elájulva. Nekem inkább úgy tűnt, mintha ez a felvétel még a műsor előtti gyakorláson készült volna, nem voltak elég erősek ahhoz, hogy egy ilyen műsorban szerepeljenek. A zsűri talán kicsit túlzásba vitte az aranygomb nyomogatását. Badár Tamás volt az, akiben bíztam, mivel ő már a válogatón elvarázsolt velem együtt mindenki mást is. Szó szerint. Szerencsére az élő adásban sem kellett csalódnom benne. Sőt, még azt is megtudtuk, hogy Horgas Eszter hamarosan szakmát válthatna és beállhatna asszisztensnek Tamás mellé.

Forrás:
Instagram/gottalenthu

Megemlíteném még a Wallkings produkcióját is, amihez szinte alig tudom, milyen érzések kötnek. Adott pár srác és egy csaj, akik egy trambulinon ugrálva játszanak el jeleneteket. Még engem is meglep, de lekötötte a figyelmemet, talán azért, mert még soha nem láttam ilyet. A többi produkcióhoz képest pedig igencsak emelte az este fényét.

Forrás:
Instagram/gottalenthu

Niabe Doriane, ahogy azt előre beharangozták, meztelenül áll (ült) színpadra, de előadása nem nyújtotta azt az esztétikai élvezetet, mint amit idomai. A test látványa forró hangulatot teremtett, de az éneklése igencsak langyosra sikerült. Horgas Eszter szerint még sokat kell kell tanulnia a lánynak, így beigazolódott Eszter félelme, aki már a válogatók során ettől tartott. Eljön a pont, amikor a tehetség kevés, az igazán jó művészet mögött rengeteg tanulás és kemény munka áll.

Forrás:
Instagram/gottalenthu

Egy szó, mint száz, még nagyon sokat kell fejlődniük a versenyzőknek ahhoz, hogy képesek legyenek bejutni a döntőbe. Ezt a zsűri is megemlítette egy párszor, de mivel ez volt még csak az első élő adás, szerintem megbocsáthatjuk nekik. Ahogy minden tehetségkutató műsorban, itt is dönteni kellett arról, kik jussanak tovább. Jöjjenek is a továbbjutók, akik a december 19-ei döntőben színpadra lépnek: Czuczor-Gidai Zsófia, Dirty Red Light és Badár Tamás.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.