Egyéb kategória

Szívszorító: gyönyörűen mond köszönetet elhunyt feleségének a férfi

Ti minden nap megköszönitek a családotoknak, hogy vannak nektek? Elmondjátok, hogy mit szerettek bennük, mit jelentenek számotokra? Ha nem, akkor most hozok egy erős példát arra, hogy miért tegyétek meg mától ezt minden nap.
vous - 2015.11.26.
Szívszorító: gyönyörűen mond köszönetet elhunyt feleségének a férfi

Hyong Yi két gyermek édesapja. Tavaly vesztette el a feleségét, Charlotte-ot, aki petefészekrákban hunyt el. Az apa és férj azóta jegyzeteket osztogat úton-útfélen, hogy felhívja a figyelmet arra, az emberek ne vegyék készpénznek azt, hogy a szeretteik örökké mellettük maradnak.

Az emberek rohannak, és elfeledkeznek arról, hogy elmondják a másiknak, mit éreznek irántuk. Arra kérek mindenkit, hogy tartson velem, és rajzoljon, írjon valamit a szeretteinek, és ossza meg velük.

– írta Hyon Yi a 100lovenotes kezdeményezés Facebook-oldalán. A férfi ugyanis ezen a néven elindított egy honlapot is, ahol egy online jegyzetkönyvben lapozgathatunk, ami tele van rövid, szívhez szóló szövegekkel, némelyik Hyon Yi, némelyik Charlotte nevében íródott. Ezek a kis gondolatfoszlányok házasságuk értékes pillanatait ragadják meg.

,,Drágám, Én nem kérek sokat. Csak egy társat biciklizés közben. Egy barátot.  Így nem vagyok egyedül.

,,Drágám, Én nem kérek sokat. Csak egy társat biciklizés közben. Egy barátot. Így nem vagyok egyedül.”
Forrás:
100lovenotes

Forrás:
facebook/100lovenotes

Ne habozzatok hát tollad ragadni, és kimondani azokat a dolgokat, amik bennetek vannak! Nem véletlenül írtam én sem, hogy egy igazi ajándék lehet a tárgyak helyett egy általatok írt és felolvasott levél anyukátoknak, apukátoknak. Felejthetetlen pillanatokat okozhattok ezzel nekik!

Kezdjétek el még ma!

Ajánlott cikkek