Egyéb kategória

6 dolog, amitől sikítófrászt kapunk sminkelés közben

Legyünk őszinték: nem sminkecsettel a kezünkben születtünk, és évekbe telt, míg megtanultuk, hogyan ne csináljunk magunkból bohócot, és még mindig van mit tanulnunk ezen a téren, van új a nap alatt. De még rutinos sminkelőként is képesek vagyunk óriási bakikat elkövetni reggelente!
vous - 2015.11.21.
6 dolog, amitől sikítófrászt kapunk sminkelés közben

A reggeli szépítkezés mindig lutri kicsit, bármikor előfordulhat, hogy a legnagyobb koncentrálás ellenére sem jön össze a vágyott, tökéletes arc. Íme a leggyakoribb sminkbakik, amiktől kifutunk a világból, és rengeteg időt rabolnak az életünkből, és amik után úgy érzitek, jobban megérné smink nélkül élni.

Szárnyas szem?!

Ha nem hatott még a kávé, vagy túl szűk a fürdő kettőtöknek, akkor könnyen túlszaladhattok a szemceruzával, és szárnyakat rajzolhattok a szemeteknek. Upsz. Sminklemosó, fülpiszka, alapozóhelyettesítés. Plusz 5-10 perc. Pedig amúgy 8 perc alatt tökéletes sminket varázsolhatnátok magatoknak.

Forrás:
giphy

Remegő, bizonytalan tusvonal

Éppen Adele igéző tekintetét akarjátok magatokra varázsolni, ám a vonal mindig túlmegy egy picit. Sebaj, rátolunk még egy réteget. Aztán még egyet. Végül egy Manson néz vissza rátok a tükörből. Plusz 20 perc. Bárhová készültetek, nem értek oda időben.

Ha a tussal még nem bántok profi módon, próbálkozzatok a szemceruzával. Satírozással is tökéletes cicaszemet készíthettek.

Forrás:
lostcocuk/tumblr

Túl sok alapozó

Túlfolyik, kicsurrant, vagy nem észleltétek a kóma miatt, hogy mit csináltok. A lényeg, hogy azon kapjátok magatokat, hogy túlontúl természetellenes a bőrötök. Alapozó leitatása. Alapos újraeldolgozás, de hiába, a zsíros érzet megmarad egész nap. Az is lehet, hogy lemossátok, és újraalapoztok. Plusz háromnegyed óra.

De a lényeg: sose nézzetek ki úgy, mintha egy festményből léptetek volna ki.

Forrás:
definitionofwhite/tumblr

Pandaszemek a spiráltól

Mert néha a kedvenc spirálotokkal is sikerül úgy pislantani, kenni, hogy a szemetek környékét összepacsmagoljátok. Legalább növelitek a pandák számát.

Forrás:
iliketoavoidpeople/tumblr

Elkenődő rúzs

Az még hagyján, hogy a piros rúzsotok rögtön lekopik, bosszantóbb, hogy úgy elkenődik, hogy Joker is elirigyelhetné a mosolyotokat. És NANÁ, hogy úgy már nem akar lejönni!

Forrás:
strangersinadarkparadise.tumblr.

Önálló életre kelt szemöldök

Mert néha egyszerűen túl sötét, túl vastag, túl lúzer. Ami után olyat tesztek, amit sose gondoltátok volna, hogy fogtok: szemöldököt mostok.

Forrás:
iwishicouldfindabooktolivein.tumblr

Mit hagytam ki?

Címkék: #baki #smink
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.