Egyéb kategória

10 ezer követőt veszített el a modell, mert megmutatta igazi arcát

November elején őrült meg az internet az Instagram-sztár Essena O'Neill miatt, aki megunta, hogy órákat szenved a tökéletes fotókért, ezért törölte régebbi képeit. Most pedig ismét egy modell szállt szembe a közösségi médiával, nem is akárhogyan.
vous - 2015.11.20.
10 ezer követőt veszített el a modell, mert megmutatta igazi arcát

Úgy tűnik, az Instagram-követőknek nagyon nem tetszik, ha egy ismert ember, jelen esetben egy modell, kicsit máshogy kezd posztolni és viselkedni az interneten. Stina Sanders Londonban él, pózolt már az FHM-nek és a Maximnak is. Az Instagram-fala eddig trópusi helyeken vagy fotózásokon készült werkfotókkal volt tele.

Az utóbbi időben azonban, miután ő is tudomást szerzett a már előbb említett Essena O’Neill történetéről, aki befejezte közösségi médiás pályafutását, Stina Sanders is máshogy látja a dolgokat. Eldöntötte, megváltoztatja a profiljára felkerülő képeket. Ahelyett, hogy csodaszép fotókat posztolna magáról, a valóságot kezdte megmutatni a követőinek.

A followereknek viszont ez olyannyira nem tetszik, hogy a modell rohamosan veszíti rajongóit. A People magazin szerint eddig több mint 10 000 követőt veszített el. Hogy pontosan miért is? Megmutatjuk!

Stina Sanders eddig ilyen képeket posztolt

Az elmúlt időben pedig ilyen képek lepték el a profilját