Egyéb kategória

Nem gond a téli esküvő: meseszép ruhákban állhattok oltár elé hidegben is

Miután megkérik a kezeteket, elköteleződtök és menyasszonyokká váltok. A következő és legfontosabb lépés pedig az esküvővel kapcsolatban, hogy kitaláljátok, melyik időpont a legmegfelelőbb arra, hogy kimondjátok az igent. Most bebizonyítjuk nektek, egy téli esküvő is lehet olyan gyönyörű, mint egy napfényes nyári lagzi.
vous - 2015.11.21.
Nem gond a téli esküvő: meseszép ruhákban állhattok oltár elé hidegben is

A legtöbben tavaszi vagy nyári esküvőről álmodozunk, amikor már jó idő van, a menyasszonyok rémálma pedig, hogy a nagy napon szakadni fog az eső. Viszont mi lehetne szebb annál, mint télen esküdni, amikor hóesésben és hófehérben ünnepelhetitek a szerelmetekkel életetek egyik legboldogabb pillanatát?

Személy szerint, ha egyszer férjhez mennék, inkább választanék téli időpontot, mint nyárit. Éppen ezért most a téli esküvőkről és menyasszonyokról hoztam nektek képeket, hogy megmutassam, milyen az igazi jégvarázs!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!