Egyéb kategória

Vállaljátok be a színes sellőhajat, ha elég bátrak vagytok!

Ha már úgyis itt a tél és jön a kicsit sem várt szürkeség, a legújabb hajtrenddel feldobhatjátok ezeket a napokat. Bár ezt inkább a bevállalós lányoknak ajánlom, akik tényleg kicsit sem foglalkoznak azzal, mit gondolnak róluk mások. Magatokra ismertetek? Akkor mutatok nektek egy új hajtrendet, amit nem hagyhattam szó nélkül még én sem!
vous - 2015.11.14.
Vállaljátok be a színes sellőhajat, ha elég bátrak vagytok!

Komolyan, már én sem tudom követni a hajvilág eseményeit. Csillámos, ombre vagy balayage, állandó hajfestési mánia, egyszerűen képtelenség kiigazodni, hogy most épp melyik trend a legmenőbb. Az viszont biztos, hogy a nemrég megjelent sellőhaj elég különleges ahhoz, hogy nagyjából soha ne jöjjön szembe veletek az utcán.

Ombrénak ombre, hasonló a balayage-hoz, és nagyon színes változatai vannak. Ha ti is odáig voltatok Ariel hajáért A kis hableányból, akkor itt az ideje, hogy valóra váltsátok gyermeki álmotokat!

Ti elég bevállalósak vagytok ehhez?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.