Egyéb kategória

Varázsoljatok magatoknak hercegnős sminket a hétköznapokban is!

Hercegnős álmai minden lánynak, nőnek vannak, legalábbis biztosan voltak. Bár önmagunkban is különlegesek vagyunk, időnként jó egy kicsit rásegíteni erre az érzésre. Ebben segítek most nektek egy gyönyörű hercegnős sminkkel, amit a hétköznapokban is bátran viselhettek!
vous - 2015.11.12.
Varázsoljatok magatoknak hercegnős sminket a hétköznapokban is!

Mitől hercegnős egy smink?

A hercegnőkről a makulátlan arc, a nagy szem és a ragyogás jut eszembe. Egy ilyen stílusú smink legyen visszafogott, igényes, és fektessünk megfelelő hangsúlyt a szemekre, orcákra, ajkakra. Junior szerkesztőnknek, Nórinak egy meleg tónusú sminket készítettem, rózsás, karamelles árnyalatokkal.

Így készítsetek hercegnős sminket lépésről lépésre

Forrás:
Molnár Ancsa

Nóri szemét árnyékolással és a felső szempillasor hangsúlyozásával lehet a legjobban kiemelni. Fedett szemhéj esetében alkotnunk kell egy mélyítő ívet, amit viszonylag magasra satírozunk. Ezzel formáljuk és nagyítjuk a szemet.

  • A mozgó szemhéjra csillámló rózsabarack szín került, ami Nóri kék szemét fantasztikusan kiemelte.
  • A pillatőt fekete ceruzával satíroztam, vízálló változatban, amely a fedett szemhéj miatt is fontos – így biztosan nem maszatolódik el.
  • Ezt sötétbarna porral lágyítottam, illetve fixáltam, hogy tuti a helyén maradjon. Fő a biztonság!

Forrás:
Molnár Ancsa
  • Az alsó pillasort is satírozással tettem hangsúlyossá. Kis szemeknél sem kell félni az alsó kontúrtól, nem zárja be a tekintetet, sőt! Inkább kinyitja.
  • A pillatőbe középbarna por került, a vízvonalat pedig fehér szemceruzával húztam át, ezzel nagyítva a szem fehér részét. Valójában ez az alap szemnagyítási trükk.
  • Továbbá fontos a szemöldök alatti rész kivilágosítása, ez kifejezővé teszi a tekintetet. A szempillákat a felső pillákra koncentrálva erősen festjük.

Forrás:
Molnár Ancsa
  • Jöhet a szokásos alapozó, korrektor a szem alá, majd hamvas arcpír.
  • Végül az ajkakat ajaktintával színeztük, amely tartóssága miatt a sűrű hétköznapokban jó szolgálatot tesz. Az ajak bőre beszívja, nem alkot plusz réteget, ecsettel és a termék applikátorával is precízen felvihető a szín. A természetestől a dögös burgundiig terjed a színskála. Simán kibírja az ebédet, de azért néhány óránként érdemes újrakenni.

Forrás:
Molnár Ancsa

Forrás:
Molnár Ancsa

Próbáljátok ki ti is és ragyogjatok igazi hercegnőként!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon