Egyéb kategória

Így mehettek biztosra, ha tetováltatni akartok

Jó lenne egy tetkó? Vagy egy új minta a már meglévő mellé? Vért izzadtok, míg találtok egy tetoválómestert, akinek a kezébe meritek adni a bőrötöket? Kiválasztjátok a mintát, végre befeküdtök a székbe, és akkor végig azon stresszeltek, hogy tetszeni fog-e? Nos, ennek vége.
vous - 2015.11.11.
Így mehettek biztosra, ha tetováltatni akartok

Nem véletlen, hogy én hennapárti vagyok, sosem bírnám rászánni magam egy igazi tetkóra, félnék, hogy megbánom. Jobban szeretem látni előre, hogy milyen lesz a végeredmény, nem pedig játszani a bőröm életével. Nem is igazán értem, hogy mi járhat annak a fejében például, aki a párja nevét tetováltatja magára, bár tény, hogy vannak már olyan páros tetoválások is, amiknek még én sem tudnék ellenállni. Az apa-lánya tetoválásokról nem is beszélve, és ugye, ti is elolvadtatok David Beckham cuki tetkójától?

Ám, ezentúl nem kell paráznotok az eredménytől mielőtt tetováltattok, ugyanis a jövőben előre kipróbálhatjátok, hogyan nézne ki az általatok választott minta a testeteken. Létezik egy olyan projektor és program, ami rátok vetíti a mintákat, és ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy az valódi tetoválás-e rajtatok, vagy sem! Az már csak hab a tortán, hogy még animációt is képes rátok vetíteni, és mit mondjak, a látvány egyszerűen LÉLEGZETELÁLLÍTÓ! Nézzétek meg ti is!

Őrület, mi?

Címkék: #para #tetoválás
Ajánlott cikkek