Egyéb kategória

Olyan ruhadarabokat mutatunk, amelyekben jövőre, sőt, utána is stílusosak lesztek

Emlékeztek még arra a reklámszlogenre, hogy a minőség sohasem megy ki a divatból? Ha nem, ezt akkor is meg kell tanulnotok. Mert ha mindez a stílussal és a jó ízléssel keveredik, nyerő ügyetek van a megjelenésetekkel.

vous - 2015.11.10.
Olyan ruhadarabokat mutatunk, amelyekben jövőre, sőt, utána is stílusosak lesztek

A western stílus jegyei időről időre felbukkannak a divatban, a rojtok most nemcsak a mellényeken, de a táskákon, a csizmákon is megjelennek. A kockás ingek, a bőr vagy bőrhatású nadrágok és a kalapok szintén nyerőek az idén, megtalálhatóak szinte mindegyik divatüzlet kínálatában.

De ha tényleg egyediek szeretnétek lenni, ráadásul egy olyan darabbal, amit még jövőre és azután is fel tudtok venni, akkor érdemes lesz beruháznotok egy valódi veszkócsizmába.

Forrás:
Hámori Zsófia

 

Forrás:
Hámori Zsófia

Bevallom őszintén, azt gondoltam, hogy ez a fotózás mindössze egy jó móka lesz, hiszen a western nem épp az én stílusom, de minimum 5 csizmát még én is szívesen hazavittem volna.

Nina a szerkesztőségünk állandóan bevethető modelljeként egy budapesti westernüzlet kínálatát próbálta a hétköznapi ruhatárába beilleszteni, ami úgy tűnik, egész jól sikerült neki.

Forrás:
Hámori Zsófia

A Wild West Store munkatársai tényleg nem sajnálták ránk az időt, mindent megmutattak és mindent felpróbálhattunk. Azt mondják, ide nem is lehet csak úgy beugrani, itt mindenki legalább egy órát eltölt, mielőtt kiválasztja a kedvencét.

Forrás:
Hámori Zsófia

Ami biztos, választék van bőven, és azt ígérik, ha egy csizmát megveszünk, annak a testvérével tutira nem fogunk minden sarkon összefutni. Ha valamiből kifogynak, az azt jelenti, hogy valaki már viseli, így ugyan megrendelhetjük náluk az adott darabot, de meglehet, hogy egy évet is várnunk kell a kiválasztottunkra. Elkészíteni szerintük sokkal könnyebb egy csizmát, mint megszerezni. Hát, ha azt vesszük, hogy egy lábbelit 250 munkaóra alatt raknak össze és természetesen kézzel, akkor ez még érthető is.

Forrás:
Hámori Zsófia

 

Forrás:
Hámori Zsófia
Ajánlott cikkek