Egyéb kategória

Hoppá! Bebizonyították, hogy a pezsgő egészséges

Egészséges alkohol? Na ne! Bár a vörösbor jótékony hatásai közismertek, az, hogy a pezsgő egészséges lenne, túl jó hír, hogy igaz legyen.

vous - 2020.10.08.
Hoppá! Bebizonyították, hogy a pezsgő egészséges

Bár úgy tűnik, tényleg így van!

Mert bizony van, hogy ő a legjobb barátnőnk egy péntek vagy szombat este, de hogy jó hatással lenne az egészségünkre, még álmunkban sem gondolnánk. Nos, úgy tűnik, ideje felébredni, ez nem álom. Brit kutatók bebizonyították, hogy a pinot noirból előállított pezsgő tartalmaz olyan vegyületeket, amelyek meggátolják a demencia kialakulását a későbbiekben.

Ez remek hír a pezsgőimádóknak!

Forrás:
pexels.com

DE! A kutatók nem győzik hangsúlyozni, hogy ez a jótékony hatás csak a mérsékelt fogyasztásnál alátámasztott. Szóval, ha legközelebb italozásra adjátok a fejeteket, egy üveg pezsgővel mindenképpen készüljetek, és koccintsatok egyet arra, hogy…

…idős korotokban is szellemileg frissek maradtok!

Forrás:
GIPHY
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.