Egyéb kategória

5 jelenet, ahol minden lány belezúgott a szülinapos Leonardo DiCaprióba

Leonardo DiCaprio ma ünnepli 41. születésnapját. A színész olyan klasszikusokban szerepelt már, mint a Titanic, A Nagy Gatsby vagy A Wall Street farkasa, sármjáért pedig nők milliói rajonganak. Pontosan emiatt összegyűjtöttük azokat a jeleneteket, melyek láttán minden lány belezúgott egy picit.
vous - 2015.11.11.
5 jelenet, ahol minden lány belezúgott a szülinapos Leonardo DiCaprióba

Karrierje 1989-ben kezdődött, mikor beválogatták a Vásott szülők című film sorozatváltozatába. Ez után szépen lassan egyre feljebb haladt a ranglétrán, de az igazi áttörést minden idők egyik legnagyobb bevételét hozó filmje, a Titanic hozta meg számára. Ezt követően a nevét már mindenki ismerte, ő lett Hollywood ügyeletes szívtiprója. Mi az összes filmjében imádjuk, de az itt következő öt jelenetben még az igazi jégkirálynők is elolvadtak tőle!

Titanic

Az igazi klasszikus. Mikor Jack és Rose a hajó elején „szárnyal” a naplementében, az egyszerűen varázslatos. Még az is meghatódik tőle, aki már ezerszer látta a filmet.

Eredet

Ki ne vágyna arra, hogy egy férfi ennyire szeresse? Annyira, hogy egy külön világot is létrehozna kettőtöknek, hogy ott öregedjetek meg együtt…

Forrás:
Giphy.com

A Nagy Gatsby

Amikor Gatsby elmesélte megismerkedésük történetét Daisyvel, abba minden nő beleborzongott. Azt kívántuk, bárcsak rólunk mesélne így valaki.

Rómeó + Júlia

Leo akkor is levett minket a lábunkról, mikor beleszeretett Juliába. Nem érdekelte, hogy nem szabad, semmire sem gondolt, csak egyvalamire: meg akarja szerezni ezt a lányt. Nekünk pedig az járt az eszünkben, hogy őt akarjuk megszerezni.

A Wall Street farkasa

Itt sármos milliomosként láthattuk, akinek elszántságáért és határozottságáért minden nő megőrült. Imádtuk a rosszfiú karakterében!

Forrás:
Giphy.com
Ajánlott cikkek