Egyéb kategória

Nem mentünk vissza a múltba, Britney Spears tényleg új albummal jelentkezik!

Britney Spears gyerekkorunk egyik kedvenc énekesnője volt, sőt még most is képesek vagyunk vonyítva énekelni a Baby One More Time című számát, amikor csak meghalljuk. Lehet, hogy nemsokára már új dalokat fogunk énekelni tőle?
vous - 2015.11.04.
Nem mentünk vissza a múltba, Britney Spears tényleg új albummal jelentkezik!

Igen, jól olvastátok, Britney Spears tényleg új albumot ad ki a közeljövőben, pontosan a kilencediket. Az énekesnő utoljára 2013-ban jelentkezett lemezzel, a Britney Jeannel, amiről a Work B**ch című szám kavart némi port, erotikusra sikerült klipje miatt.

A készülő lemezéről a hírt Britney egyébként a Twitter-oldalán tette közzé, bár azt még nem árulta el, hogy mikor jelenik meg az album. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én nagyon örülök neki. Imádom Britney zenéit és remélem, hogy most is hasonlóan jó dalokat szán nekünk, mint eddig.

Amíg pedig várakozunk, visítsuk el együtt Britney örökzöld slágerét!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.