Egyéb kategória

4 apró tipp, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz a párotokkal

Néha, ha bedarálnak a hétköznapok, előfordulhat, hogy két ember, akik egyébként szeretik egymást, eltávolodnak. Van ilyen, nem kell megijedni, van visszaút. Hoztam is nektek néhány tippet, amivel újra közel kerülhettek a párotokhoz egy rázósabb időszak után.
vous - 2015.11.06.
4 apró tipp, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz a párotokkal

Nem csoda, hogy a rohanó hétköznapok után eltávolodnak egymástól a párok, hiszen az egymásra nem figyelés magasan vezet azon okok között, ami miatt az emberek jelentős része félrelép. Éppen ezért kell gondosan élesztgetni, erősíteni a köztetek lévő köteléket és a lángot ezekkel a feladatokkal.

Mitől nő a nő, mitől férfi a férfi?

Iktassatok be egy vacsorát, ahol csak egymásra koncentráltok, és arról beszéltek, hogy mitől tekintetek a másikra nőként és férfiként. Mibe szerettetek bele? A vállába, a hajába, az alakjába? Nem lehet elégszer elmondani a másiknak, hogy milyen szép és szexi. Ne féljetek bókolni, ez a vágy egyik alapköve!

Forrás:
flickr

Az orgazmus legyen másodlagos

Tévedés azt gondolni, hogy egy jó szex csak akkor nevezhető annak, ha kipipáltátok az orgazmust. Anélkül is tökéletes lehet egy együttlét, ha ott van a vágy és az egymásra figyelés, az érintések. Annyiféle módon lehet örömöt okozni egymásnak. Egy-egy estén csak foglalkozzatok a másikkal, adjátok meg a módját annak, hogy igazán intenzív érzéseket csaljatok ki a párotokból: egyszerre csak egyikőtök foglalkozzon a másikkal, és fedezzétek fel a másik testét újra apró érintésekkel, csókokkal. Figyeljétek meg egymás reakcióit, és beszéljetek róla!

Múltidéző pillanatok

Emlékeztek még az első randitokra? Arra, mikor először megláttátok egymást, az első szeretlekre, az első együttalvásra? Idézzétek fel ezeket a pillanatokat egy pohár bor mellett, mert közben újra előjön a forró szerelem érzése, és ez olyan hatással lesz a kapcsolatotok tüzére, mint egy benzineskanna.

Közös programok

Forrás:
pixabay

Az évek alatt változunk, mások lesznek a vágyaink. Készítsetek egy Kívánság Üveget, hogy tudjátok, mi jár a párotok fejében, és valósítsátok meg az ötleteket. A közös programok ugyanis közelebb hoznak benneteket, hiszen ez a feladat lényege, hogy valóra váltsátok a másik vágyait, és közösen éljétek meg. Így később megint lesz majd mit felidéznetek a múltatokból.

Nektek van valamilyen bevált tippetek? Meséljétek el!

Ajánlott cikkek