Egyéb kategória

Súlyosan beteg, 12 éves rajongója álmát váltotta valóra Taylor Swift

Több esetről is hallhattunk már, amikor a hírességek beteg gyerekeken segítenek. Ezúttal Taylor Swift okozott hatalmas örömöt egyik rajongójának, aki rákkal küzd.
vous - 2015.10.30.
Súlyosan beteg, 12 éves rajongója álmát váltotta valóra Taylor Swift

Stella Usiak 12 éves, akinél 2011-ben leukémiát diagnosztizáltak. Akkor kezelésekkel sikerült a rák tüneteit megszüntetni, ám a betegség 2014-ben újra visszatért. A kislány legnagyobb álma mindig is az volt, hogy egy közös számot vehessen fel kedvenc énekesnőjével, Taylor Swifttel. Ezért külön Facebook-oldalt is csinált, hogy felhívja Taylor figyelmét magára. Még egy versenyen is indult, ahol 45 ezer jelentkező közül választották ki és találkozhatott kedvencével Miamiban a sztár koncertje után.

A koncertre ilyen szerelésben érkezett

Stella a találkozón egy demót is odaadott Taylornak, aki biztosította arról, hogy beszélhetnek majd az együttműködésről. A kislány a Facebook-oldalán így számolt be a történtekről:

Bár rövid ideig beszélhettem Taylorral, de azt mondta nekem, hogy nagyon bátor voltam. Odaadtam neki az e-mail címemet és a telefonszámomat, és megbeszéltük, hogy valamelyik nap majd lógunk együtt. Elmeséltem neki a történetemet, és ő megölelt engem. Életem legjobb ölelése volt. Én és anyukám is sírtunk örömünkben, mindig emlékezni fogok erre az estére, amikor a legvadabb álmaim váltak valóra.

Ajánlott cikkek