Egyéb kategória

Így szerezhettek még több lájkot Instagramon

Nyilván nem csak a lájkok miatt töltjük fel a képeket Instagramra, de valljuk be, azért jólesik, mikor sok szívecske van a képeink alatt. Ha azonban eddig nem voltatok megelégedve a számmal, most itt van pár tipp, hogyan szerezhettek még több lájkot.
vous - 2015.10.27.
Így szerezhettek még több lájkot Instagramon

Azt már tudjuk, melyik szűrő hozza a legtöbb kedvelést, most azonban kiderült, milyen egyéb módszerekkel söpörhetitek be a legtöbb lájkot!

Íme, a három alapszabály:

  • A minőség fontosabb, mint a mennyiség! Fontos, hogy a képeiteknek legyen egy jellegzetes hangulata, amiből az emberek már akkor is tudják, hogy a ti képeitek, ha meg sem nézték, hogy ki tette fel. Sőt, az is fontos, hogy néznek ki a képeitek összességében, együtt.
  • Ha bloggerkedtek, és azt akarjátok, hogy a nagy márkák észrevegyenek titeket, akkor mindig hashtageljetek! De ha hétköznapi képeket tesztek fel, erre akkor is figyeljetek oda – túlzásba ne essetek, de a legfontosabb kulcsszavak nagyon sok lájkot és új követőt hozhatnak.
  • Ne használjatok túl erős szűrőket! Elég, ha finoman kiemelitek a fényerőt és a kontrasztokat. A túlszerkesztett képek inkább nemtetszést váltanak ki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon