Egyéb kategória

Király Viktort megmentette Gwen Stefani, bejutott az élő show-ba

Tovább izgulhatunk Király Viktorért az amerikai The Voice-ban. Az egykori Megasztár-győztes ugyanis bejutott az élő show-ba.
vous - 2015.10.27.
Király Viktort megmentette Gwen Stefani, bejutott az élő show-ba

Az elmúlt héten felreppentek a pletykák, hogy Király Viktor távozni fog a The Voice-ból azt követően, hogy csapattársával, Jordan Smith-tel párbajozik. A hírek nem voltak teljesen alaptalanok, Király Viktor eddigi mentora, Adam Levine valóban a magyar énekes ellenfelét juttatta tovább az élő show-ba. Ennek ellenére Király Viktor nem esett ki, Gwen Stefani ugyanis azonnal lecsapott az alkalomra, és ellopta magának. Így Viktor új mentor oldalán folytatja a versenyt.

Nagyon hálás vagyok Gwen Stefaninak, hogy hitt bennem annyira, hogy megnyomta a gombot. Köszönöm Adam Levine-nek is, hogy hitt bennem. Jó móka volt. Jordan Smith, téged pedig imádlak!

– írta Viktor a Facebook-oldalán az adás után.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.