Már jön is a segítség! Brian Bowden és Bob Paulinski szakértők és alkohol-kereskedők elárulták, mit kell tennünk (innunk és ennünk) ahhoz, hogy elkerüljük a másnaposságot, vagy legalábbis emberi formánk legyen a buli utáni napon is. Borokat édességgel párosítottak, valamint arra is tanácsot adnak, mivel kezeljük magunkat, ha eljön a másnap.
1. Cabernet és KitKat
Azonkívül, hogy a csoki kellemesen kihozza a bor zamatát, csökkenti a másnaposság kockázatát. Ha mégis többet ittunk volna a kelleténél, reggel jöhet az uborka a szemekre és a zombikülső azonnal elillan.
2. Muskotály és savanyú gumicukor
A bor gyümölcsös, friss, élénk íze kiegyensúlyozza a cukorka savanyúságát, remek párosítás. Ha reggel eljő a másnap, jöhet egy melegítő arcmaszk.
3. Pinot Noir és M&M’s
A cukormázas csoki kihozza a vörösbor lágy ízét. Amikor felébredsz, elég lesz egy C-vitamin és egy hideg zuhany.
4. Prosecco és Smarties
Hasonlóan a muskotályhoz, itt a Smarties adja a kissé kesernyés, lime-os ízt, így ez is remek párosítás a másnaposság elkerülésére. Ha mégis beütne a világvége-hangulat, akkor jöhet egy forró kamillatea.