Egyéb kategória

Bosszúálló exek, akik a végsőkig is elmentek

A szakítás sosem egyszerű, de én hiszek abban, hogy szakítani viszonylag szépen is lehet. Persze, ez nem mindig kivitelezhető, és úgy tűnik, van, aki ilyenkor a tettlegességig is elmegy, és egy jó kis bosszút hagy búcsúzóul maga után.
vous - 2015.10.27.
Bosszúálló exek, akik a végsőkig is elmentek

A bosszú mondjuk szerintem tök értelmetlen dolog, de elismerem, van, akinek az elégtétel a fontos, és végül is ki vagyok én, hogy ezt megkérdőjelezzem? Tény, nem a mi tisztünk eldönteni, hogy valaki megérdemli-e vagy sem, hogy jól megszívassák, az viszont biztos, hogy némelyiken jókat lehet derülni. Ugyanakkor valahol szomorú, hogy az ember egy mély fájdalom miatt gyakran olyan meggondolatlan cselekvésre is képes, amiben tulajdonképpen valamilyen szinten önmagát is megalázza. Íme néhány mókás-szomorú példa:

Az alkohol nem jó tanácsadó

Mark miután meglátta feleségét egy idegen férfival csókolózni, az utca közepére hányta az asszony ruháit, meglocsolta benzinnel, és felgyújtotta. A kiérkező rendőrök elég részegen találtak rá, miközben sült krumplit próbált sütni a lángok fölött – derül ki a a Women’s Health gyűjtéséből.

Az eBayen tényleg mindent el lehet adni

A brit Paul pedig egyszerűen felrakta felesége fotóját az eBayre, miután beigazolódott a gyanúja, hogy csalja egy nős férfivel. A kép mellé leírta, hogy eladó egy hazug, házasságtörő, csalfa feleség, aki minden pénzt megér. Az „áru” vírusként terjedt a neten, és 220 ezer forintnyi licitet kapott. Úgy látszik, ettől rájött a férj, hogy a felesége milyen sokat ér, mert rögtön leszedte a képet, és később így nyilatkozott:

Én rájöttem, hogy ez nem helyes dolog. Csak annyira dühös voltam…

Nemcsak Paul folyamodott az eBayhez, egy feleség, miután felfedezte a bizonyítékokat férje félrelépésére: egy üres csomag gumit és egy nagy bugyit, megcsalási bizonyítékként feldobta őket a közösségi piacra, és meghirdette, aláírva, hogy ezek a bizonyítékok az exe félrelépésének maradványai, és hogy a következő a Harley-Davidsonje lesz, amit NAGYON olcsón lehet majd megvenni…

Ha hív a múlt éjszakátok, vegyétek fel a telefont!

Egy lány, miután rájött, hogy egy kósza buli és némi móka után sikerült herpeszt kapnia alkalmi partnerétől, hiába hívta őt újra és újra, az tudomást sem vett róla. A lány ezek után teleszórta a kocsiját szórólapokkal, rajta a srác fotójával és az alapvető infókkal, amit jó, ha minden csaj tud a fiúról. Kemény.

Minden férfi gyenge pontja a kocsi

Christina kitalálta, hogy exe Audijához fog nyúlni, hogy igazán fájjon a szakítás. Megszerelte a kocsi ajtaját, belerejtett némi nonstop csörgő dolgot, és nagyjából egy hónapig tartott, míg a férfi rájött, honnan jön a hang.

Ajánlott cikkek