Egyéb kategória

Hurrá! J.K. Rowling bejelentette a Harry Potter 8. részét!

Már azt hittétek, hogy a Harry Potter-sztorinak vége van? Ugyan! Roxfort mágikus világa újra jelentkezik, bár nem a megszokott módon.
vous - 2015.10.24.
Hurrá! J.K. Rowling bejelentette a Harry Potter 8. részét!

19 évvel az első kötet megjelenése után ugyanis jön a Harry Potter-sorozat nyolcadik története. De nem film vagy könyv formájában, hanem színdarabban, ami a Harry Potter and the Cursed Child, vagyis Harry Potter és az átkozott gyermek címet kapta. A darabban több mint 30 színész fog játszani, sőt még az is kiderült, hogy kétrészes lesz. A sztori a hetedik rész végétől, a Halál ereklyéitől folytatódik majd, és Harry legfiatalabb gyermeke, Albus áll majd a középpontban. Legalábbis J.K. Rowling ezt osztotta meg rajongóival a Pottermore oldalon:

Sosem volt könnyű Harry Potternek lenni, a helyzeten pedig az sem segít, hogy a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt alkalmazottja, férj és háromgyerekes apa. Míg Harry a saját múltjával vívódik, legfiatalabb fiának, Albusnak meg kell küzdenie egy olyan családi örökséggel, amire sosem vágyott. Apának és fiának szembesülnie kell az igazsággal: néha a sötétség váratlan helyekről jön.

Forrás:
giphy.com

.

Ajánlott cikkek