Egyéb kategória

Renée Zellweger nem vállal több Bridget Jones-szerepet

Ha van valami, amire az egész VOUS-szerkesztőség vár, akkor az egyértelműen a Bridget Jones trilógia harmadik része. Annyira odáig vagyunk érte, hogy egyrészt mindenkinek kötelező jelleggel ajánljuk, másrészt muszáj megosztanunk veletek a legfrissebb infókat a most készülő, utolsó résszel kapcsolatban.

vous - 2015.10.20.
Renée Zellweger nem vállal több Bridget Jones-szerepet

A színésznő Renée Zellweger arról adott interjút az E!-nek, hogy milyen érzés számára újra felvenni Bridget Jones szerepét. Hiszen az első részt 2001-ben, a másodikat pedig három évvel később, 2004-ben mutatták be. Eltelt több mint 10 év, de végre, végre, végre Bridget Jones visszatér.
Renée így nyilatkozott:

Jól érzem magam. Örülök, hogy újra együtt dolgozhatok a régi barátaimmal. És mindig is imádtam visszatérni Londonba. Imádom a karaktert, szóval örülök, hogy újra eljátszhatom a szerepet.

Forrás:
AFP / Europress Fotóügynökség

Ebből a pár sorból persze kiderült az is, hogy a filmben a „régi barátok” is feltűnnek majd. Alig várjuk, hogy Colin Firth után sóvároghassunk a moziban. Hugh Grant nem játszik majd a harmadik részben, de azt hiszem, túl fogjuk élni nélküle is. Renée azt is elmesélte, hogy valószínűleg ez az utolsó ilyen jellegű filmje, és nem tervezi hasonló szerep eljátszását. Azt azért még hozzátette, mennyire örül annak, hogy ismét Bridget lehet.

Most megsürgetnénk kicsit az idő múlását, tuti, hogy a harmadik rész legalább annyira jó lesz, mint az előző kettő!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.