Egyéb kategória

Got Talent – Olyan produkcióval nyertek, amit nézni sem bírunk

Őrület, hogy mi meg nem fordul egy ember fejében, mikor jelentkezik egy tehetségkutató show-ba, néha nem is értem, mi motivál ilyenkor egy fellépőt. Pedig az az igazság, hogy erősen kultúrafüggő is, hol mivel lehet tarolni. Az indiai műsorban például egy csapat olyan előadással nyert, amit még nézni is rossz.
vous - 2015.10.19.
Got Talent – Olyan produkcióval nyertek, amit nézni sem bírunk

A Hungary’s Got Talent első adásában is voltak már érdekes arcok, akiken röhögni sem lehetett egy jót, de voltak pozitív példák is, mint Dóri, a visszafelé éneklő kislány. Azonban a második adás letörte sokunk kedvét. Bevallom, nagyon nem voltak a kedvenceim a magukat Kreténeknek nevező fellépők, akik gyakorlatilag egymás felégetésével, ütlegelésével próbáltak bevágódni a zsűrinél.

Pedig az ötlet nem volt rossz: kreténkedéssel is lehet nyerni, ha profin csinálják.

Az indiai tehetségkutatóban ugyanis pontosan ilyen produkcióval nyerte meg az évadot a csapat, tegyük hozzá, sokkal profibban tolták, jobban is néztek ki, és értük aztán lehetett aggódni. Már akinek sikerült végignéznie a produkciójukat.

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: