Egyéb kategória

Szexi a kocka – Ezért szeressétek, ha szögletes az arcotok!

Én szeretem a kocka arcomat! Na jó, ez nem teljesen igaz, néha még mindig tudok bosszankodni, ha a szögletességem túlságosan szemet szúr, de ahhoz képest, hogy tinédzserkoromban kifejezetten utáltam a fejformám, ma már tudom azt mondani, hogy a kocka fej az szexi.
vous - 2015.10.15.
Szexi a kocka – Ezért szeressétek, ha szögletes az arcotok!

De annak idején, ha tükörbe néztem, ilyesmit láttam a nyakamon:

Forrás:
tumblr/pixlpressplay

Azóta azért sikerül Salma Hayekot látni helyette, főleg, mióta rájöttem, mi illik és mi nem az arcformámhoz. Addig persze túl kellett tennem magam néhány dolgon: viszlát, rövid haj, könnyű szemüvegvásárlás, könnyed frizuraváltogatás! De van helyette sok más, ami miatt bátran kijelenthetem: szeretem, hogy szögletes az arcom!

Egzotikus

Szokatlan, az biztos, de a szokatlan nem feltétlenül rossz. A szögletes arc megfelelően keretezve gyönyörű egzotikus megjelenést kölcsönöz, és ezt nem cserélném el senkivel. Egy jól megválasztott frizurával, sminkkel biztosak lehettek benne, hogy utánatok fordulnak a pasik!

Intelligenciára utal

A szögletes arc velejárója a magas homlok, és bár néha Neander-völgyi homloknak hívom, szeretem. Azt mondják, a magas homlok okos emberre utal, ráadásul bármikor frufrura válthatok, mert elbírja az arcformám.

Éljen a cicás napszemüveg!

Annyira kevés napszemüveg illik ehhez az arcformához, hogy nem kell rástresszelnem, melyiket vegyem meg, ráadásul a cicás napszemcsik abszolút mennek hozzá, amit egyszerűen imádok! Persze ez a szemüvegre is igaz.

Sima copf? Na ne!

Nem ússzátok meg, hogy a sima copfot ne turbózzátok fel valahogyan, mivel a fejhez lapított haj csak még jobban kihangsúlyozza a kockaságot, ami egy határon túl már nem szép. Sebaj, jöhetnek a fonatok, csavarok, kontyok, bármi, ami a fejtetőn van, és eltereli a figyelmet a homlokról!

Majdnem olyanok vagyunk, mint Salma Hayek!

Számos színésznő van, aki szögletes arcával kitűnt a többiek közül, én tőlük loptam mindig ötleteket, hogy hogyan is viseljem a kockaságom. Salma Hayek például megmutatta, hogy néha érdemes hullámokat vinnem a hajamba, Angelina Jolie pedig azt, hogy igenis szabad felkötni a hajat szögletes arcformához is!

Merítsetek ötleteket tőlük ti is!

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP

Forrás:
AFP
Címkék: #arcforma #testtudat
Ajánlott cikkek