Egyéb kategória

A pasidudor jelenleg a legszexibb dolog

Hé, csajok, szemeket ide! Hallottatok már a pasidudorról? Lefogadom, még nem, hiszen ez egy teljesen új főnév a csajszótárban. Míg a férfiak a női mellet istenítik, addig mi a pasidudort, mert hogy ez az új kebel. Állítólag.
vous - 2015.10.14.
A pasidudor jelenleg a legszexibb dolog

Amire szükség van:

A pasidudort dél tájon kell keresni, illetve ha keresni kell az már nem az. Azt nem tudni, hogy kitömik-e a csomagot vagy sem, de az biztos, hogy minden tekintetet odavonzanak a pasidudorok, éppen úgy, ahogy a női mellek. Örülhetünk, csajok, végre van nekünk is mit mustrálni, mi is kaptunk valamit.

Ne értsetek félre, nem annak örülök, hogy bámulhatjuk a szerszámokat, annak szól a lelkesedésem, hogy visszaadhatjuk az összes cicibámulós percet. Ne szégyenkezzetek, ha tetszik, és ha még nézegetnétek ilyen képeket, éppen annyira illő egy pasidudort bámulni, mint amikor nekik esik ki a szemük. Egyébként külföldön a dudorok már nagyon népszerűek, itt egy lista a legmerészebbekről, a legjobbakat pedig mi is elhoztuk nektek.

Pasik-csajok – 1:1

Forrás:
Calvin Klein

De a legnagyobb kedvencünk mégiscsak David Beckham ebben a műfajban is

Forrás:
h&m
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.